~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Wednesday, March 30, 2011

~segmen : deco deco beng beng boong!~


Salam...:)


saye mahu join segmen lagi...
korang tolong la datang n komen whether blog saye ok atau tidak ye??
komen membina, dialu² kan..asalkan ikhlas..:)

thanks dear all..
luv u ols..
and thanks to abang ben..for this another segmen..:)

20 comments:

Uptown Lady said...

blog akak cantik..sy nak bukak pun laju je keluar semua..

Qaseh Dalia said...

dah cun yeyyy

Sunah Sakura said...

header klasik!!!

Browacana said...

Dah cantik.... fokuskan di entri jer..... Mesti meletupsss...:)

Unknown said...

terbang from blog BA =]

simple and nice onee ! thumbs up ^^

Yaya^Liyana said...

sepraissssss...ehehe

belog akak shantex..simple jek

mas saari said...

datang dari segmen deco2 beng beng boongg!

pendapat saya...
cantik dah blog ni! keep it up!

Anonymous said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Fha Hzh said...

blog akak dah cute dah.. sy pun nak tukar layout lagi la kak. dah bosan dah yang lame ni..


akak punye cute!

Silent Thinker said...

dah cun,,,cantikk..

singgah lawat sy nnt yer..sy pon join jugak..
http://safiyahezora.blogspot.com

Happy blogging~

khadyjah fhatyah said...

Sudah cun, don't worry! HEHE.
Jom terjah blog saya balik!

http://k-fhatyah.blogspot.com/

Prince said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)
salam perkenalan ye...:)
awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

Wawa Zameri said...

nice blog, - :)))
blog wawa pulak http://www.wawazameri.com/ :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

guling2 sini.. hehe.. =)

diyana said...

singgah dari beng beng boong...bolg yang menarik!! ^^

Mak Jemah said...

jengok kembali...nice blog...

miss'ENH said...

datang sini pulakk..blog ni dah cantekkk.

sedap mate memandang..hehhe :)

nadiem sharmz said...

salam....mai jenjalan dr abg ben punye deco....wlopon xsmpt join, tetap nk terjah gak!..heheh

ade masa ke takdak masa ke jom mai belog kite yer..

wsalam

Unknown said...

as salam..wah!
cantik header~
retro tu~~
er..tersilap posting. patutnya kat sini.sori kak..
hehe

=p

entri2 akak, elok kat homepage, letak 1-2 entri je. lagi cepat nak loading. =)

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

AM said...

Blog nie dah okay, tapi Arol rasa sidebar terlalu panjang lah. Cuba akak buat scrollbox untuk blog archive, bloglist dan gambar Damia. :)

Blog Archive - http://johanrakyat.blogspot.com/2010/12/tutorial-buat-scroll-box-blog-archive.html

Bloglist - http://www.ciktom.com/2010/12/tutorial-buat-scroll-dalam-bloglist.html

Gambar Damia - http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/02/cara-cara-untuk-buat-scrollbox-dan.html

Itu cadangan Arol saje. :)