~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, July 30, 2007

28 July 2007

2nd part IEEP 2007 Kulliyyah Of Engineering...
a.k.a
Family Day for Kulliyyah Of Engineering :)

mmg best gile dat day..door gift jer dah macam2...payung,kipas tangan,lunch box ... and yg best nye lg coz kitorg dpt 2 for each goft sbb my chubby hubby pon working at de same place..heheheh


Danny involved in coloring contest...then for family programe, kitorg masuk water in the bottle...1st prize lg...


ni laa gift yg kitorg menang for water in the bottle...:P

i got a mixer for lucky draw....mcm nk suh buat kuih selalu jerkk???hehehe

three times in a row dpt lucky draw...i am lucky..am i??

3 comments:

Yours Truly ... XOXO said...

akuu suke buat kueh..pe kate ko bagi aku je mixer tuh...ehehehe ;P
aku sgt busy ari ni.. ;P

LayDieDda said...

lorr...tak pe je la..aku ske cume malas jer...tapii kalau ko adiahkan aku oven plak,rasenye mesti aku rajin nk buat kueh....:P

DiaHarris said...

tahniah2!!!

xoxo : pas buat kueh2 tu suma, jgn luper bagi sama saya ek!!