~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, February 28, 2011

~Schedule tweets~

Salam all..:)


biase tak dgn term schedule tweets itu??
heheh
saye baru dapat satu...
setelah seminggu menunggu..
sebab, 1 schedule tweets yang approve,
bererti naiklah lebih kurang RM8 account churps saye..
wahh mate nampak RM je skang nih..
hihi

sungguh seronok..
kalau churpchurp nak bg saye 5-6 schedule tweets seminggu kan bahagia...
korang ade tips tak cane kite nak dpt bebanyak schedule tweets??
orang lame, sile bg tips..:)

notakaki : heheh assignment dah siap² email kat lecturer...Alhamdulillah, terima kasih Allah kerana mempermudahkan urusan saye..:)

~bagaimana ini boleh terjadi??~

Salam all....:)


tgk tajuk..gimik gilak!
hahah
ye la, bergelak ketawa saye sekarang...
sambil pening² kepala perah otak wat assignment...

pepagi kat opis nih, dah dpt call dr classmate : kak linda..
nak bgtau due date assignment adelah pade pukul 5 petang ini..
late submission, marks will be deducted...
and of course..
NO! NO! NO!!
jadi?? inilah yang terjadi...
sambil bekerja kat opis neh, sambil rush buat assignment...
poning palo den nih haa...
padan muke..sape suh tak alert? :P

mati² saye igt kan due date ahad nnt..
sebab next class is on Sunday...
mencik ar gini...
dah la group assignment..
haiyo! sempat blogging lg ye dda??
hehe release tension kjap katenye...
doakan saye sempat siap ok??
2 pages report to go...
chaiyoook!




~Buat backlink kat comment space~


Assalam all...:)

arini saye nak buatkan tutorial..
cara² nak buat backlink pada comment space..
untuk memudahkan orang berkunjung ke rumah kita..
semua hasil tunjuk ajar shahjihan...
terima kasih banyak² ok..:)

caranya, mudah sahje..
hehe tu pon menggagau² saye buat aritu baru jadik..:P


code itu penting...

yg http itu, gantikan dgn link entry anda..
yg damia dan poohbear tu, gantikan dgn title entry anda...:)

hehe senang jee rupenye..:P :P

selamat mencuba yaaaa...:)

Saturday, February 26, 2011

~Dilawigiveaway contest TAG by mars mell-o~


Assalam all..:)

i guessed this is my very first contest entry..
i was tagged by miss mars mell-o..:) thanks dear..hihi

so here it is..


  1. Follow blog dila♥awi (done)
  2. Letak baner kat post entry dengan sidebar, ♥ dilawi♥giveaway ♥ (done)
  3. Tag la 2 orang..make sure yang kena tag tu tau k..nak tag lebih 2 orang pun takpe...TERIMA KASIH ye:) (done)
  4. Jangan lupa tinggalkan Link Entry kat Comment Box (done)

ok now saye nak tag,

and

sile sile la yee...:)

adiah nye, RM20 topup or cash..u choose it..
gud luck! :)

~damia dan pooh bear...~

...memang tidak dapat di pisahkan lagi...:P


Assalam all..:) :)

persetankan kekacauan jiwa yang melanda saye tuh..huhhu



hari ni little mia pakai baju poohbear lg..:)




thanks to penyumbang utama baju2 poohbear ini, : aunty yani..hehehe
mama mia mmg dari sekolah dah gilekan pooh bear2 nih..
sbb ianya sgt comel seperti saye lah! :P haha


so arini saje saye nak tayang pics mia bersama poohbear2 nye...
mia pon cumel seperti poohbear kan? :) :)













Friday, February 25, 2011

~entry ringkas~

Assalam all...:)


malam ni saje gatal nak jgak wat entry..
walaupon tak de hot story nak di bebelkan..
saye, masih jiwa kacau..
tak tau sampai bile..
undetermined..:P

korang doakan je la saye akan cepat ok ye?
sakit lain, leh jugak makan ubat...
kalau jiwa kacau nih..
kak darna, sile bgtau saye ubatnye??
hehehe :P

ok korang..
nak layan ustaz amirul skang neh..

~kisah google~

Assalam all...:) :)


ni ade lg satu kisah yg mencuit hati kitorg kt opis nih ha...
sume gara² cik dania..
buat lawak lagi budak nih..
dah la pelat, tp budget confident..hadoi!

alkisah nye budak² kt opis nih,
asal taktau makna term yang kitorg sebut je terus nak google...
so tadi, diorg tak tau satu term tu, terus la ckp..
'yop google yopp...google'

tibe² dania dengar, die pon cakap..

'ehh bukan ke ni boy, bukan gugel...' - tunjuk kat yop..
maka pecah la gelak budak² ni...

terus melekat panggil yop gugel...gugel..gugell...:P :P

itu gigirl bukan google la kakakkkk! haishh...



notakaki: anak² mmg pengubat hati di kala duka..


~teringat lagu ini~

Assalam all...:)


semalam on the way balek keje ngan danial, dania n danish..
boleh pulak siap² jammed sepanjang jalan mase lalu depan UIA...
pasrah!!
kereta pulak, radionye tak elok..
so, kitorg buat konsert sendiri la..
bukan kitorg sangat pon sebenanye..
saye je..:P
budak² tu pendengar setia..hihi

nak tau lagu ape yang saye dendang kan?
hehe
lagu matapelajaran muzik darjah 4...
hamek! darjah 4 okehh...huhuh

~Lihat nun jauh di sana
Tekun petani kerjaaaa
Buah padi masak kuning
Isteri kerja sama...

Potong memotong, membanting padinya
Bercerailah tangkai jerami..
Dulu padi ditumbuk inang tampi
Kini mesen jadi pengganti...~

hehe ade sesapo tau lagu nih??
best kan lagunye..
tapi, ape tajuk die ha?? tang itu den lupo..huhu
mmg oldskool gile..

teringatt zaman sekolah rendah saye..
walaupon tak seperti zaman sekolah rendah kamu² semua,
tapi ada jugak pengalaman yang mendewasakan...:)

Thursday, February 24, 2011

~berbaur jerman + hindustan~


Assalam all...:)

sehat ke arini...
saye alhamdulillah, cume arini mmg terlewat segala la..
gara² Addriana Damia meragam malam tadi..huhuhu

pagi ni, saye tinggalkan danish n damia kat rumah..
sebab da lambat..
just bawak dania je..
so on the way tu, melayan dania berborak la..
kebetulan nampak lori angkut sampah tengah menjalankan kerja..
maka banyak la soklan dania..
saye pon layan je satu persatu..

'mane lori tu nak bawak sampah tu?'
'ape jadi dengan sampah tu?'
'sampah yang dulu², skarang dah jadi ape?'
'kalau tak buat macam tu nanti jadi ape?'

abis sume saye layan jawabbb je dengan die..
sampai la keluar satu perkataan : ulat sampah...
pastu saye cakap la,
'mmg, ulat sampah tu not good...sbb tu kene selalu bersih'

ok, last² die speaking..

'no sing to bhait'

saye pon mcm..
'haa? ape kakak ckp?'
die ulang lagi..
adoii dania, sedap mulutt je nak speaking..
nak tau ape yang die maksud kan??


'not good for health' huhuh

dah macam jerman pon ade, industanee pon ade..huhu

p/s : cane nak kasi impruv english budak ini ye?? yang si abang saye tak risau sgt sbb masih ok..huhu

Wednesday, February 23, 2011

~kisah ustaz amirul saye~


Assalam all...

:)

okey, emosi ai sudah stabil..hihi td saje gatal nak sentap! :P
kali ni, kisah ustaz amirul saye...
iaitu budak ini..



hehe bukan ustaz amirul pon sebenanye..saje saye bg gelaran kat danial sbb dlm gamba tu, die sebijik cam ustaz amirul...
eh,korang kate tak??? haha bia lah saye nak syok sendiri ke ape..anak saye..:P

sume gara2 status fb saye ni..

adehh die ungkit lagi saye tak pakai stoking...'cikgu kat sekolah abang sume pakai stoking..ma lah, nanti masuk neraka..' huhu ustaz amirul!

terus terfikir nak wat entry tentang die..

anak sulung saye nih, islamic sikit..
mungkin sebab didikan di sekolah, membuatkan die mcm tu..
ape pon...sejuk perut saye mengandungkan die..Al Hamdulillah...
selalu kalau bab2 agama ni, die yang rajin ingatkan saye..
even mase dania pegi skolah tak pakai tudung pon, die da mule tazkirah..
'eh ma..nape dania tak pakai tudung pgi skolah? kan nampak aurat die tu..'
and bile dania pgi sekolah pakai tundung untuk tasmiq, reaksi die..
'haa...kan lawa macam ni, baru lah tutup aurat...'

kadang2 saye pon kene jugak sedas due..
bile saye keluar dengan sempoinye pakai lengan pendek,
mmg kene sound la..
bukan aurat je yang die jage,
bab makan halal haram pon die jage..:)
ayat nye berbunyi begini..
'maa...abang nak minum air yang halal aje ye...'
kukikukikuki
mcm laa die sorg je minum air halal...adoi!

kadang2 mmg mencuit hati..
tp bile dipikir2..
tak sia2 lah saye sekolah kan die di sekolah integrasi tu..
sebab, again..
die abang yang sulung...nak kene guide adik2 die nanti...:)
jadi mesti lah lah lengkap ilmu di dadanya kan?



~demi damia, ape pon saye telan~

Assalam all...:(


haa nampak tak sign :( itu?? ye, hati saye telah terluka...
touching nih!

mcm yg korang tau, condition mia n situasi family saye yang menyebabkan saye terpaksa bawak mia pgi opis ari2 kan...
selalunye, orang x prasan pon saye bawak mia..
sbb little mia senyap je kt opis..
main sendiri, ataupon tido..
mungkin sbb paham keadaan ma die n taknak susahkan ma die..
Alhamdulillah..

taapi, ape yg buat saye sentap ialah..
tadi mia da berrys.. so sbb takde wet tissue, saye dokong la die nak ke sinki..
time tu pulak lahh masuk sorg lecturer foreigner..
dgn slumber die tye saye..
'r u a staff here?'
saye, tersenyum simpul je ckp 'yes'
tapi, mmg tersentap la..
mcm nk perli saye ke ape sbb saye bawak baby kan...

urmm..boleh je klu saye nk kate 'ade saye kesah???'
tapi, still..hati pompan saye ni tersentap la jgak..:P
saye da mintak kebenaran bos n bigbos ok nk bawak mia ke opis..
plus, tak penah pon saye abaikan kje2 saye..

tak pe la mia, bia ape org nak ckp..insyaAllah tuhan permudahkan urusan kita nanti...amin!





~another hits from ♥♥♥~

Assalam all..:)


saye nak share lagi ni..
yang tak suke tgk, jgn meluat ok?:P
this is another hits from mr. hubby♥ :)

tajuk lagu ni : lagu rinduku..
penulis lirik n komposer : mr. hubby ..

sile layannn...hihi


video

~GA : saye nak hadiah dari mummy~


Assalam all...

ni 1st GA yg saye join selama beberapa tahun berblogging nih..
thanks to kak yani yg sudi mengetag saye yek..hihi
okeh, mari kita mulakan!!


GA nih dianjurkan oleh kasihmommy...

Cara² nye,


  • kemudian, korang letak nama dan link blog korang kat tempat comment (
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan untuk join sama GA nie
  • Tarikh tutup penyertaan, 28 Februari 2011
  • Apa hadiahnya? jeng3.. rahsia.. Ada 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..
  • Lagi ramai yang sertai, lagi banyak hadiah yang akan di beri..
  • Join okeyh!! Selamat berGA...!!

kalau korang nak join, sile ke sini ok?

nah saye tag 3 orang yang bertuah..


sile lah korang yeee...:)


Tuesday, February 22, 2011

~my 200th~


Assalam all..:)

senyum sampai telinge, tak perlu kata apa2..:P
Alhamdulillah follower saye da sampai 200 orang...syukurr sangat2..
thanks korang, sudi support blog saye..

tapi, jgn la follow je then tinggal ye?
keep in touch la ye??

nak tau sape my 200th follower??
nih orang nye..Salem Aziz..
tp die tak tinggalkan jejak..so saye taktau link die ape..huhuhu


korang kalau follow saye, leave la comment yek..senang saye nak track..:) boleh juge make friends..

~geng hot mama blogger~

assalam all..:) :)


gumbira nyaa hari ni...
nak tau sebab ape??
hehe
ralit melayan ghmb kat fb..
thanks so much kat ztee sbb invite me there..hihi

mmg meletop geng2 hot mama nih...
x kering gusi ai lyn yu ols tadi..hihi

thanks ok korang..korang mmg best!
keep in touch itu wajib k?? :)




~how i h.a.t.e ...~


a COPY CAT!!!

menyammmpah!

oops..
Assalam all...

saje wat entry nih..
sbb saye rase menyampah + annoyed dgn org² yg suke copy cat..
mcm takde idea sendiri lak kan?

org nak wat itu, die pon nak wat..
org nak wat ini, die pon nak wat..

huhu

gi carik aktiviti sendiri gi!!
shooh shooh!!


hehe saje wat entry luahan perasaan...jom same², say NO to copycats...meowwwwww!

~saye sangat meminati nye..~




salam all...

:)

entry ni khas buat beliau yang saye minati..
dengan bakat semulajadi,
lagu² nye yg tak pernah luput dari ingatan..
sesuai sepanjang zaman...
banyak pengajaran..
tak de la mcm sesetengah lagu,
takde mesej berguna yang nak disampaikan...

pemergian die pon..
satu kehilangan besar buat kite semua..
Al Fatihah,
allahyarham sudirman haji arshad...

*die, mengingatkan saya pade arwah makcik saye..yang sama2 meminatinya...*

Monday, February 21, 2011

~bile die tidur..~

salam all...


:)

pagi td mase ngah siap2 nak keje,
saye tgk budak ini tidur..
jadi geram..
macam nak gi gigit2 pipi die..



tak lame pastu,
saye masuk bilik lg..
dah abang nye pon join skali...
hehe jadi, due2 jadi mangsa gambar...:P







yang ini pulak, gamba die tido dlm kereta..
on the way nak anta atuk ke ampang...:)




geram betull tgk die tido...huhu

~luahan hati seorang ibu~

Salam all...


:)

kali nih saye nak share..
nasihat berguna, dari seorang yang bergelar ibu..
mungkin juga luahan hatinye...
sape tau kan??

nasihatnye berbunyi cemnih..

'Assalam sume, buat suami, jagalh tggungjwb t'hdp isteri, ank2 n umahtgga..buat isteri, jglah tggungjwb t'hdp suami,anak2 n umahtgga..buat anak2, yg x mengaku ayah & ibu, cpat2 lh bertaubat spy tak disumbat ke neraka jahannam.Igt, ibu ayah adlh p'mulaan buat kmu semua..Wassalam...:)'

Buat korang yang masih ade ibu n ayah, hargailah ibu ayah selagi masih ada...:)
supaya tak menyesal kendian hari..
sekadar mengingati, sbb kite manusia mmg mudah lupa...

saye sayaaaang ibu saye...



~tentang die yang PINK~


Salam all....:)

kisah faceblog yang PINK dan comel!!



SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH


jom korang ramai2 join...:)
klik je sini...

~sepetang di Puncak Rimba~

salam all...


hari sabtu tu,
celik² je mata dania terus tanye..
'ma, arini ari ape??'

hehe sbb nye, die tak saba nak gi mandi sungai kat bukit tinggi...(seperti yg dijanjikan)
pastu sementara nak tunggu petang tu..
berpuluh² kali la menjawab soklan die
'bile nak pgi, bile nak pgi'

around 5.30pm kitorg gerak pade rumah..
bawak bekal keropok lekor siap² sbb da tau pas mandi mesti dorg lapa kan..
around 6.30pm kitorg pon sampai ke Bukit Tinggi...
mmg tak jauh sgt pon dr rumah...estimated time dlm 1 hour dah sampai la..

kebetulan mase kitorg pgi tu air nye keruh..
tapi budak²..tau aje lah kan..
kalau ckp nak mandi tu, nak la jugak..
layan kan aje..









Sunday, February 20, 2011

~SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !~




Salam all...
tgk tajuk pon da tau ni another segmen from bro ben kan??
yes..
kali ni dah segmen saye seorang blogger yang aktif...:)

Cara mengejoinkan diri dlm segmen ni,
mudah sahjee..

1- letak header bro ben kat entry u ols.

2- buat entry bertajuk Saya Seorang Blogger yang Aktif and klink kan ke http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

3-tinggalkan komen dlm ruangan segmen saya seorang blogger yang aktif kt blog bro ben..:)

that's all...
so simple rite..:)

gud luck y'all...


~just to share..~

Salam all...

:)

saye jumpe file nih, dlm nfon...:D
mr hubby yg record...so saye curi sahje lah..:P
saje saye nak share ngan u ols...
penulis lirik & penggubah : mr hubby hehe

special dedication to all moms in the world..




video

amacam korang?
ok tak lagu ney??

Saturday, February 19, 2011

~SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER~


Salam all...


ade can nak join segmen bro ben nih..
hihi
yg aritu dah terlepas..
sibbek die bukak lg satu...
thanks bro ben..:)


cara2 nk join segmen ni simple jer...


  • Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  • Tajuk : SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER dan linkkan ke entri ini
  • Pastekan url entri anda tu di ruangan komen dan jangan lupa , PASTIKAN TULIS SEKALI KATEGORI 1 atau 2 selepas , url tu.... contoh : http://www.benashaari.com/khas_buat_blog.html ( KATEGORI 1 )

    sesape rajin nak join, tekan kat header tuh ye..
    simple je..:)

    p/s :korang rajin2 la layan blog saye yang tak seberape nih ye??
  • pastu jangan lupe tinggalkn jejak..:)

    thanks korang..

    ~facebook untuk bonda~

    salam all...

    :)

    sedang enak melompat2 blog..
    sedang ralit memfollow dan meninggalkan jejak di sane sini...
    sekali terdengar suara ibu..
    'dik, cepat la buatkan facebook ibu tu dik'

    hehehe

    advance pulak ibu saye nih..
    mmg dari aritu die suruh watkan..
    tp disebabkan anaknye yg terlebih rajin nih kan..
    sampai ke hari nih la blom buat kan lagi..:P
    sian ibu...

    dah berkali2 die suruh saye signup account...
    nih, skang nih, tgh rajin lah..


    tuh da siap..heheh
    success!!
    bagus betul fb nih kan?
    yang lame lost contact pon leh jumpe semula..
    senang nk tau updates kengkawan o sedara mara...
    *wink*

    "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"


    salam all..:)

    saye jumpe bloglist nih kt blog pokcikejoy ...mcm yg korang tau, saye maneee rajin join2 bloglist, ga dan sebagainye nih kan?
    tapi tetiba hati ini teringin untuk mencuba..
    hahah
    ayuuu...jangkit ngan ekau nih haaa...huhuh

    ok, sedikit review tentang blog IR..
    ape yang saye nampak ialah, die seorang yg tidak lokek ilmu untuk berkongsi...:)

    so sesape yg nak join blogslist nih, jemput ke blog iR k..
    tempat nye terhad...:) :P


    Friday, February 18, 2011

    ~malam tadi....~



    salam all...:) :)

    malam tadi...
    bukan nak cite ape sgt pon...
    tp sebab da lame tak dpt klua jenjalan,
    saje la nak cite pasal malam tadi...

    :P :P

    malam tadi sebena nye, saye n kekasih² hati pergi bukit tinggi lagi..
    anta abah..
    ade function awal pg arini till esok petang..
    so maknenye esok ptg, kitorg berpeluang ke sane lagi...yaiksss!
    me loikee! hahaha

    seperti biaselah saye,
    layankan aje pics ok...
    they'll tell u the whole story..*wink*

    *saye suke pic ini...thanks to my mom yg tlg snapped kan..:)*

    *abah dgn permainan² nye...*
    *bee layan danish men congkak...*



    *lurvely kids pon ngah layan congkak....*



    *just me n my lovely handbag...*


    *damia ngan nenek...:)*


    so di sini sahje...:)lenkali kite jumpe lagi..:P

    Wednesday, February 16, 2011

    ~dia....~

    salam all...


    entry kali nih, kisah dia..si puteri bongsu,addriana damia..
    :)

    dia dah 11 month plus...
    sudah pandai berpusing, meniarap dan baring..
    kadang saye letak menegak,kejap je dah melintang duduknye..
    mmg lasak..:P
    sudah pandai babbling... mammaaaa...mammmamaaaa...:) me so loiky...bahagia rasenye..hikhik



    pandai layan upin & ipin...
    setiap kali tgk upin & ipin, die akan senyap bebetul tgk...pastu kang, gelak sorg2..and membebel ntah ape...:)

    td kat ofis mase mira pasangkan upin & ipin utk die,
    pon die dah pandai tepuk tangan..
    alahhai, seronok saye tgk perkembangan die..:)




    sudah kenal orang..
    oh, yg ini saye rase sangatt bahagia..
    bile tak kenal org yg pegang die tuh, die tgk lameee..
    pastu die nangis..
    chumel banget deh!!

    saye harap, dia cepat besar..
    her next follow up ngan plastic surgery dept tu 11 march nnt..
    then nak dapatkan tarikh operate cleft palate mia tuh la..
    mmg mcm tak sanggup nak tgk mia kne operate..
    she's still so small kan..
    tp apepon, demi kebaikan die jugakk...

    alhamdulillah, after peristiwa ini..
    after habis sume wang simpanan..
    after beronak berliku kitorg lalui kerana nya,
    akhirnya damia kuat juga..
    sihat sampai sekarang..alhamdulillah...
    tak tergambar rase syukur ke atas rahmatNya..
    ye la, mak mane yg sanggup tgk anak kecil sakit kan?
    kne cucuk tang sane..cucuk tang sini..
    x sanggup! say no more!!

    bagi saya, berbaloi...
    walaupon kitorg kne tanggung biaya perubatan yg mahal utk die,
    tiada ralat walau sedikit..
    sbb sampai sekarang, damia kuat...
    membesar dgn sihat..:)
    tiada lagi admitted to the ward..
    tiada lg sesak nafas smp biru..
    Tuhan makbulkan doa2 kita...
    alhamdulillah!! :)

    *sayelah ratu cantik, terindah di hati ayah & ma...*



    ~100 bloggers diperlukan~


    salam all..

    thanks to yied sbb memudahkn kerja blogwalking saya..
    sgt menarik widget nih..
    so i guessed i must try..:)

    sesape yg nk try, gi kt blog yied k??



    Sunday, February 13, 2011

    ~nenek di sini!~




    salam all...

    lame sgt2 super duper, saye tak updet blog kan..
    saje saye malas nak updet sbb sume sad sad story kalau nak citer pon..
    so takk kuase lah mak!! :P
    harini, sunday morning dah kne pgi kelas..
    lagi satu subject tercicir kerana ketidak prihatinan management tpt saye belajar itu lah...
    nak tak nak, attend lah jugak..sibbek by noon dah finish class..
    kalau tak?
    LEMAU!!
    ibu saye da almost 2 weeks stay ngan saye..(hopefully forever lah!)
    sangat suke..:)
    sbb ati saye takyah risau2 lagi..
    sbb die ada depan mata...
    dan sebab, hehehe
    ibu saye rajin memasak..
    danial asyik makannn je since neneknye stay kt sini..arini saye request kuah kacang..
    mr hubby pulak, tingin nk rase nasi lemak ibu...:)
    so tadi balek kelas terus saye singgah kedai bli roti...sodap yo, cicah kuah kacang..
    addirana damia semakin besar..
    kalau tiapkali layan upin & ipin tu mmg kompem bg big reaction lah die..
    membebel sendiri sambil sekali sekala mengekek2 gelak..
    suke betul die ngan upin & ipin itu...
    huhuhu
    danish, makin ngengado...
    sbb ade nenek nak melayan kerenah die..
    kadang saye n hubby anginn je tgk nye..
    tp makin cerdik lah jugak die nye..
    mcm2 nak ckp ngan nenek...
    :)

    addina dania pulak..
    ntah lah ape sal..
    dah takmo mkn pulak skang..
    bukan main seksa nak suruh die makan..
    geram dibuatnye..
    nak diet gaknye..

    so di sini sahje lah dulu kisah saye..
    sbb kepale dah pening, nak layan tido plak lepas ni..
    haha :P

    (owhh menciknye takleh upload pic...buduh! buduh!! so next time la y'all ek? :P)

    Tuesday, February 8, 2011

    ~singer 14n555~


    salam all...
    i have to let this go..
    anyone interested??



    sesape yg berminat, leave comment ye..:)