~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, June 15, 2009

~happy anniversaries~

salam peeps!!

semalam anniversaries saye n hubby...
malam sabtu dah gi perabih duit kt carrefour, so semalam just pegi makan ikan bakar...:D
thanks so much bb...i love u like no one could ever do..

semalam gi amek abah kt bukit tinggi..spent some time kt sane, pas anta bah balek umah kitorg stretaway ke Langat..tak de pon plan nak makan kat kedai, tp otw tu saye n hubby da mule lapa², so terus gi makan kt kedai ikan bakar suntex tu..


*otw ke bukit tinggi*








*2 naughty girls*




*chayang saye!*





* memancing dlu lar sambil tgu atok*




da lame tak ke sane, favourite place kitorg tu, tp since saye da reti masak siakap suwit sour senirik, da tak de pegi² sgt kt situ..semalam saje la nak makan jgak siakap tu..:P

saye tak tersnap lak picas kt kedai makan, sebab nye da kebuluran pastu bile siap je makanan memasing terus serbatt..:D




10 comments:

iedaLUVsham said...

SLAMAT ULANGTAHUN =)

luvmum said...

moga berkekalan hendak nye dan bertambah laie baby yerk...

Ena Mazly said...

Happy anniversary to both of u...

missL33n said...

kak epy anvsary...
lin doakan bahagia sentiasa taw

my-kidszone said...

happy anniversary !

mm....pua, saya dah reserved item ff0041 for puan

bole send ur personal details to my mail
my-kidszone@yahoo.com
for reservation process and nak bagi no akaun..

my-kidszone said...

opppssss...silap
my email:

my_kidszone@yahoo.com

Dda Ly said...

thanks all...doakan kebahgiaan kami, berkekalan yea...-ameen..

iEfa said...

anivesaries ke baper daa...wah2 sakan yer...hepi anivesary...smogee bahgiaa akhir hayat....

Sidratul Muntaha said...

huda
kedai ikan bakar tu di aman yer?
aku nak terjah ler
ujung minggu punyer program!
bg lamat n map!

farhazoeLa said...

seronoknya die suami dah balik. tak la akak rindu2 lagi.. ehehehe