~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Sunday, October 18, 2009

~mengidam...~

Salam all,

saye baru je abis second paper for this sem...2 tough papers dah settle...lega jgakk hati saye ni..tu yg ade mase nak updet blog nih..huhuhu

korang tau tak???
setelah sekian lame saye ngidam buah ini...




last wik dpt jgak...thanks to kak mynie, sbb die la informer yg bgtau lokasi adenye buah delima nih...
bile dah dpt..tetiba baby nih tingin nak buah ini plak...





sedih ati saye..sbb buah ni, mcm jarang2 je nak jumpe..

'wahaii anak..nape laa pelik2 aje buah yang kamu nak makan??'

kalau sesape tau mane kat leh saye dptkan buah nona neh...tlg bgtau saye yea??

kecur liur saye mase google image buah nih tadi...

2 comments:

armouris said...

info tentang khasiat delima kat sini - Delima Cerahkan Kulit.

Update terkini isu-isu semasa kesihatan ada di infokesihatan@twitter.

iza said...

salam, err, sorry lambat reply. baru cek email. nak buah nona ek? dah dapat lom? rumah member akak tu nun di bukit rambai melaka.. kalau area gombak tu tak tau la pulak nak cari kat mana..