~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, November 23, 2009

~another loss~

salam all...
semalam saye received call from abah..
dan dapat berita, tok kassim, satu2 nye atok yg tinggal dah pergi menghadap Illahi..
innalillah...
sedekahkan al-fatihah buat nye ye?

terkilan again, sbb late to be informed..dah petang, dan dah di kebumikan..
arwah sakit pon saye tak tau..tak tau la kenape..
tp taknak tuding jari kepade sesape..
let it be lah..saye dah try pon nak rapat2 kan diri ngan family..tp, mcm tak berbaloi la effort saye to, and now i gave up..

nasib baik raya aritu saye sekeluarga sempat berkunjung kt umah arwah...itu la kali terakhir..skang dah tak de atok..anak2 saye pon da tak de moyang..moga rohnye dicucuri rahmat..

al fatihah~

6 comments:

luvmum said...

sabar jer la.apa yg penting doakan moga rwah ditempatkan dikalangan org yg beriman.sedekahkan alfatihah.

farhazoeLa said...

innalillah. semoga arwah tenang di sana.. salam takziah untuk akak sekeluarga..

Dda Ly said...

ameenn...thanks to both of u..:)

cOrEaTAn said...

patut la akk sya ni muram n mara2 jer...cian dia...paper pon takziah la k...

Dda Ly said...

miera : huhu yea eh?adekah saye muram..huhu emosi tidak menentu maaa...nyway tenkiu okeh..:D

~Love Says It All~ said...

KELAS MAKEUP DI SERI KEMBANGAN 6TH DEC & SHAH ALAM 20TH DECM MASIH ADE KOSONG! SMS 0162128740 UTK REG SKRG! TEMPAT TERHAD!
http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com