~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, July 6, 2010

~life updates...~


salam all...

arini pepagi kt opis, terus je on blogspot..seblom mood blogging lari ntah ke mane.sebab lepas ni nak terus kan filing..:D

banyak nyee backdated entries yg saye kne updet...saye try wat one by one la yea??

last wik, danish dpt birthday gift dr ma nuyu nye ( thanks ye dik...thanks a lot...sbb menggembirakan si kecil kak tuh...) seronok sgt kawan tuh, first time dpt hadiah...hihi ape lagi, time nih la kakak n abang jadi besfren danish..huhuhu :P



then last saturday, class saye cancel..pepagi tu bawak my 3 dans gi amek report card danish n nia kt skola...
ade la saye snapped sket hasil kerja nia..hihi

teacher kate, nia ok la belajar, tp kne push² sket...taapi, yang paling die suke...MENARI hahahah sape nak dipersalahkan tuu?:p
kalau ade pape event, die akan cube tonjolkan diri nak bgtau yg die boleh buat...huhuh anaknda..

on sunday, saye yg excited nak gi kelas, sampai² jer lengang ya amat...rupe² nye kelas cancel sbb takde electricity..:((

dah laaa tercongok saye pepagi di depan manjaku sbb kebetulan susu mia da abis...haihh!!

baby kecil saye, nur addriana damia...:) sekarang alhamdulillah sihat...walaupon berat badan die lambat naik, saye bersyukur sebab die sihat...
last wik, saye peratikan mr hubby main² ngan die, geletek² die, sampai die ngekek ketawa..alahaiii seronok nyee saye rase..sbb saye tau, itu satu perkembangan positif from mia...:)



dan hari ni, saye da confirm ngan admin yg cuti half-paid leave saye da approved for 5 months..lepas tu maybe saye akan apply unpaid leave kot..tgk la dlu mcm mane..sedih jgak mase packing² barang tadi...i've been here for the past 5 years..tp, tak pe la..demi anak kesayangan saye..saye rela..:)

5 comments:

zteesyahmi said...

salam dda.

alhamdullilah. kebun bunga dah mekar kembali dlm hati dda kan??
suka sgt!
plg suka bila dda uplod gmbr lama kita. means tu mmg berkebun2 la nti bunga dlm hati kita sume.
oo so dda cuti tnpa gaji ke ni? ok tk? if ada pape, share la ngan zte yer.
niwey, hepi beday to danish biarpun dh lmbt. danish dh 2tahun, so suka main apa? nti nk belikan hadiah utk dia gak la..
sian dia, jumpa aritu nmpak dia cam pendiam je dda. ;)

Hanie Ly said...

mia da chumel! ;D nampak la sehat sket... cuti2 tu dtg2 la umah maklong yea...

kikaro said...

hey kakak, lambat kamuu update. tapi x pela, busy its okay. anyway, damia dah semakin fine. alhamdulillah.. dania kuat menari ker? hehehe.. masukkan la ballet kalau die nak.. kecik2 badan lentur lagi, senang nak diajar. x pun akak ajar je senang.hahaha.

luvmum said...

aku pasti rindu nak lepak opis ko pasni.dah tak mcm dulu kan.takde la org nak gelar aku penunggu opis ko huhuh..apa pun aku doa moga mia cepat sembuh.leh join nursery uia then omak eh leh keje semula...apa2 kita wat meeting dapur ok heheh

nuyu_ai said...

same2 kak...
seronoknye tgok danish gumbira..
suke jgk tgok damia dh sihat..
arap lepas ni damia lg2 sihat sbb ibu die bkl jg die 24hour, everyday!
gud luck kak..sy doakan yg terbaik utk kakak sy ni =)