~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, July 18, 2011

~Sukum 36 - 2011~

Salam all...

last week,
saya bertolak ke melaka for SUKUM 36..
mewakili IIUM untuk main netball...
seminggu kt sana,
sangat seronok walaupun sentiasa teringat kat mr. hubby n anak² kt rumah..
alhamdulillah..
saya terasa ada chemistry antara player tahun ni..
sebab dorg mmg the best...♥
we all pergi sampai quater je tahun ni,
harap2 next and next² year dpt pergi sampai final..:D
thanks to all my ♥ly team mate...
u ols mmg the best ever..


*with the lurvely team*


*bersama best player : ina and ul...:) :)*



*lepas percubaan ke-5 baru berjaya snapped pic die melompat..:P :P*


while little princess dania,
dia yg temankan saya ke sana..
cuti seminggu sbb saya memerlukan dia di sana..
lagipun..
on the 15th was her 7th birthday...nampaknya murah rezeki nia tahun ni..
aunties + uncle bg banyak sgt birthday gift kat dia..
thanks so much u ols..:)*thanks kak yus, for the cake...:)*


*dania bersama gifts yg die dapat..alhamdulillah...*

5 comments:

MiSs NuruL said...

err yg best player tu...patutnye kene tambah sikit 1st 7..yg kt luar court ngn dlm court..hehehehee :) luv u k.huda!take care~

cikji said...

akak ni umo bp ek? nmpk awet muda sangat sangat sangat,padahal ank dah 4,cer bagi petua awet muda skit :)

Dda Ly said...

ul : hehe apepon, luar court lg banyak berbakti..kire best player gak tu tau! hihi u 2 take care dik! :)

cikji : umur akak dah 28...dah di ambang 30 da pon nih..hehehe err petua awet muda tu rasenye, kawen awal, bersalin awal dan kejar2 ngan anak selalu..nanti mudalah kot..hahaha :P :P

I'm jUst mE said...

salam.

akak staff uia ke?

ooo..baru tahu sebab post sukum ni.tengok pic netball tu mcm kenal je muka sorang dua sbb sy pun men netball n time tu dorang jadi pengadil utk usc hari tu.

selama ni follow je, xtau pun ad kaitan ngn uia.huhu

deeya said...

happy besday to you dania . auntie ta de adiah utk dania la . meh auntie kisz siket .. mmmmuwaah ! hehe ~