~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, March 2, 2012

~mission accomplished~

Salam all..:) :)


saya sangat sukaaaa...
hehehe
tadi time lunch panjang je langkah kaki ni ke JJ Alpha Angle, bertemankan kak yanie...
the main mission is to redeem 1Malaysia Book Voucher yang saya dapat hari tu...


sebenarnya ari tu ada post status kt fb tentang rezeki yang tak disangka²...
voucher rm200 tu la rezekinye..:)


dan dah beberapa minggu saya teringin sgt nak bace series sweet valley yang saya layan sejak darjah 5 dulu..
rindu bebeno rasenye dgn jessica n elizabeth wakefield tu..
hari ni dapat saya beli SV confidential yang terbaru..
alhamdulillah...


dan untuk birthday princess kesayangan saya..
saya hadiah kan buku lah juga..
heheh
tambah² pula damia kan mmg suka buku...:)


duduk melutut gitu... :)


*untuk danial, dania, danish n damia....<3*

*tengok buku yang atas skali tu...:)*


*mia suke dpt buku Liam the Lion..:)*

*my birthday princess with her birthday presents*

Alhamdulillah, sangat worth it spent rm200... dapat buku untuk semua...
sampai saya terfikir mmg patut lah kalau saya spent beberapa ringgit di kedai buku lepas ni...hehe
insyaAllah!! :) *senyumsampaitelinga*

7 comments:

TIRHANI said...

banyaknya dapat buku. kite dapat 3 buku je dgn voucher rm200 tu. sob sob

http://shatpunya.blogspot.com/2012/03/raya-cotton-collection.html

Hanie Ly said...

Happy birthday mia syg... Semoga membesar dgn sihat n ceria...

shark said...

salamm perkenalan dari saya :)

Fadzmie Mohamad said...

Selamat Hari Lahir, Mia! ;)

Shafiq said...

Berbaloi dapat gunakan sepenuhnya baucer tu. :-)

Muhammad Yunus said...

Anda tersenarai !

http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/03/assalamualalaikum.html

man said...

tahniah awk ye..hehehe