~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Sunday, March 21, 2010

~i need some rest!!~

salam all...

saye baru je selesai email sir jawapan mid term saye...
dari semalam duk perah otak sana sini menjawab soklan2 tuh...jenuh!tp lega da selesai akhirnye...

sebenanye dari semalam dah siap..sbb saye kne ikut time frame -3 hour exam- yg sir bagi...cume nak type satu2 kat words tu laa berjanggut...arini baru saye star type pon..semalam nak kne bahagi2 masa kat damia n danish...

lega sgt dah settle..damia tgh tido..so saye ingat nak layan tido kjap dengan die...danish, baru bangun tido..ayah die la layan..hihih...

malam ni putera puteri sulung saye nak balek...lalalalaa indah nyeee dunia...! heheh
dorg takde ni ye la saye rindu-rinduan..nanti bile dah ade, nak menyinga je plak kje saye..adoi!

ok guys, smp sini dlu..saye PERLU rehat..uhuhuhu

taaa~

3 comments:

mak long said...

Alhamculillah settle gak paper ko ye... gi la rest... ;P jgn gatal nak menjahit plak.

zteesyahmi said...

bile blh jmpa ni yerr

Dda Ly said...

kak : iye, itu baru sikit...ade 3 assignment lgi, dan satu major project paper to go..*sigh*

tty : dda dah sihat la jgak ni kalau nak jpe..hihihi