~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, November 15, 2010

~romantic comedy~

salam all..
heheee tengah gile melayan romantic comedy movies plak saye skang nih...
semalam pas abis memasak dan melayan dania dengan sessi make over die tuh,
saye pon layan cerita ini...




sangat lahh seronok...hihi
like i said in fb, i love a happy ending story...
sebab sangatt mendamaikan hati..hehe

so balek karang nak melayan cerita ini pulak...
sebab semalam da lambat sgt, kang nak abis pukul berape pulak lah kan?
maka sekarang, tak saba² nak balek dan melayan cerita tu...

9 comments:

luvmum said...

wah mood romantik skrang ni..tau la musim ujan tettttt heheheheheh

Dda Ly said...

hahaha gilak luu...akak larrrr tuh!org da tutup kilang nye..:P :P

Ain said...

ain anak beranak suka layan action movie, kalau danish tak berkelip la mata dia tengok...

salam kenal,

Dda Ly said...

hehe action tu yea la, mr.hubby ske sgt layan..kadang nk beli cd, kompem tarik muke kalau die tak grab romantic comedy satu..hehe

salam kenal utk awak jgak..*wink*

shazzy :) said...

tgok a walk to remember :)

Dda Ly said...

shazzy : yeaa??best eh?nnt akak tgk..thanks!:)

mummynana said...

kt pun suke romentic comedy.. tak pening tgok.. hehe... eppi je..

Dda Ly said...

mummynana : agreed...happy sgt², sampai terbawa² walaupon citer nye dah abeh..hikhik

Anonymous said...

maktun:da elok ker ape bnde yg wane pink tuh???bole ek lpe..haha