~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Thursday, November 3, 2011

~still shining...:)~

salam all..
dah seminggu berlalu..

addriana damia..:)
alhamdulillah, anak kcik saye ni semakin sihat..
semakin galak tersengih bile di agah...
semakin bising mulutnya tu bila membaca buku...

alhamdulillah,
semalam cukup setahun 8 bulan usia mia...
bertambah sebulan lagi...:)
mia sits without support pun dah agak balance badannya tu..
heheh
hopefully mia akan terus sihat n membesar mcm kanak2 yang lain... :)

lepas operation ni, kurang sikit perjalanan ulang alik ke HKL..
seminggu ni, mia direhat kan dari any appointments..
so next week, as early as tuesday mia dah kena sambung fisiotherapynye...

hadziq danish bakti...:)
si cerdik sorang ni..
macam2 perkataan nak dirapukan..hehehe
sangat terhibur dengan gelagat die..
kalau die diam je dalam perjalanan balik tu...
kesunyian lah saya walaupun ada radio...

kadang² sampai terpaksa suruh die berehat kejap..
sebab mulutnya tu tak henti² membebel...
heheh
ni baru anta skolah beberapa jam pun saya da rindu² kt die...hadoi! :P






addina dania...:)
as usual,
asyik nak berkepit je dengan saya...
sampaikan semalam cikgu bg cuti pon..
die dah plan sendiri nak ikut saya pgi opis..
malangnya saya terpaksa reject sebab semalam saya merempit ke opis dengan mr.hubby..
owh, that's another story of mine...hehehe

semalam main² dgn abangnye kat rumah depan, tau² je balik belakang tersedu² menangis...
rupa²nya abang sepak die, sebab die kacau abang..
boleh??
kadang² tak sedar..awak tu girl...
bergurau ngan orang ngalahkan boy..
pastu bila sendiri dah kena nnt...haa...
padah!
huhuhu saba je la mama!! :P

hadi danial... :)

:( :(
haritu dapat 3 paper year-end exam die..
bahasa arab : 96...ok la kan?..ye, ok ok.. alhamdulillah...
bahasa melayu : sixty something... ha, time ni da start sket engine nak membebel...'kamu ni orang melayu ke hape bang? kt rumah cakap bahasa apa? nape bahasa melayu kamu ni teruk sangat...and bla..bla..bla...'
sekali... nih,
favourite subject saya...
mathematics : 55% je ngko!!
tak MEROYAN maknye ni bile tengok???
silly mistakes melambak2...
tolak salah...tambah je pon salah...
sebab ape?
tak buat betul2..
main2 je..
gerammm sangat saye nih!
bila suruh redo paper yg sama, question yg sama...
boleh je jawab...
geram tak geram??
so lepas ni mmg tak de la dpt merayau ke rumah ayah mir die main ps2 lagi ye???
nak² lagi tahun depan dah darjah 4...masuh tahap 2..
mmg kne pantau anak bujang saya nih..
heh!




itu baru 4 orang tuh....huhuuh :P :P


5 comments:

Sidratul Muntaha said...

ahha..
nak tergelak aku tgk ko bebelkan danish kat educare pagi tadi..
ahhaa..
dah la mak pakai lawo - lawo..
hiihih

zoe said...

dania makin lawa, si kecil damia pulak makin cute.. hehehehe

.:hana radzi:. said...

aslkm..hana nak jemput tuan tanah join my 1st GA.. :)

ainol akasyah said...

damia sakit ape kak? huhu btw muke akak xnmpak mcm ibu pada anak4 akak..err mcm kakak diorang jer?

Kawan Kite Dah Kawen..Kite bile nak kawen ?

Siti_btp said...

Assalamualaikum,

Tabah hadapi ujian,
Akak ada 3 anak istimewa...