~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Thursday, December 15, 2011

~pikir ape tu?~

Salam all...:)


ni kisah si peneman kecik saya ni...
beberapa arini, mia dah tinggal ngan bonda nye kt rumah..
sebab die takmo skolah,
skolah je nangis meraung melalak sume ade..
sampai serak² suara die..:(
so i feel very bad..
for the time being, saya tinggalkan dia ngan bonda nye..
skang tgh cari someone yang sudi dtg menjaganya di rumah...huhu
that's a different story..


ni kisah si danish...
die sorang je la yang temankan saye pgi balek kerja skang..
layan je la bebelan nye setiap ari..
pastu, ari² nak kne bayar cukai kat die..
ari² nak kne bawak masuk petrol pump...
adoi!!


hehehe
pg tadi, gaknye die terase cam lamenyee nak sampai skolah ..
dah tgk die posing gini, saye snapped je la..:D
banyak betul masalah negara danish nak kne pk ye nak? heheheh :P :P

danish bakti, ♥ hati saye...*wink*

9 comments:

Farah Shamsudin said...

hahaha.. macam banyak masalah je tuu..

zaty said...

kecik2 dh pike mslh negara ye kak.huhu..

huda said...

thanks ye singgah blog huda. Huda singgah sini back and da follow. kalo akak free follow back k. hehe ^_^

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

adoi danish ade masalh negara ye??? haaaa jom kite share dua danish mane tau kakak leh tolong kehkehkehkeh...

Munnafendy said...

mcm2 politik kat malaysia skrg ni...hurmmm pening2...

hehe!

sekamar rindu said...

salam....

telatah anak yg membawa bahagia..

Sally Yatiey said...

haha . Banyak benda difikirnya ^_^

AmirahSM said...

meh nak bbysitt kan,, ske budak2..hehe, follow awk

zoe said...

heheh.. comel aje si danish tuh.. gaya mcm dah besar aje.. xbahaye ke kak kalau ade orang jage dirumah kite? huhuh