~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, December 13, 2011

~ Danial's belated birthday party~

Salam all...


alhamdulillah, ada rezeki hujung tahun ni..
jadi saya buat la secara kecil²an sambutan harijadi untuk anak sulung kesayangan saya...
haritu masa birthday dia macam tak de je kan..
sebab mia operate telinga masa tu..
tambahan pula, ma n ayahnya tengah tak berapa nak ado²..


jadi dalam masa yang sangat singkat,
on the sudden decision..
dengan bantuan mamy nya..
jadi lah bday party danial..


sian die, invite dlm 7 orang friends,
tp sorang je datang..
hehe
tak pe la, last minute pon..
die pon nampak happy je..
dapat pulak kek bola sepak yang die nak² sangat tu...


so abang,
i'm sorry sebab lambat sgt celebrate ur bday...
abang pun dah besar, 
faham situation ma n ayah cane kan??
i hope u enjoy the party..
walaupun tak seberapa...
ma n ayah sangat² sayang abang ok..:)










5 comments:

Mama Likha said...

hppy belated birthday abg daniel...... be a gudboy yeah...??

oklah tu dda, nmpk meriah sgt dgn sepupu sepapat dia.... happykan dpt tunaikan apa yg anak nak... kek pun comel sgt... kreatif btul org yg dpt bt kek mcmtu...

Dda Ly said...

:) thanks aunty ztee... lega, dah accomplished apa yang tertunggak...:) sori tak dpt jemput...tak prepare ape² sangat pon..hehe last minute plan tu... kelam kabut lah juga...
insyaAllah next year kalau ada rezeki..:)

Tina Othman said...

happy belated birthday, last minit pun meriah jugak kan =)

Noraim said...

happy belated birthday abg! semoga jadi ank yg soleh utk mak ayah :)

Emie Jipang. said...

kejam! kejam! kejam!!!! sampai ati tak jemput mak!!!

ehh kalau buat danish ngn mia tak ajak aku, aku letupkn ko nnt. kakak same ngn aunty kan?? heheheh