~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Saturday, January 7, 2012

~tahun baru...kawan baru...~

salam all...:)


saye kena study arini..sebab esok my last paper ever..
tp ni take five jap la..
asyik reading, reading...reading..semak otak! huhuhu


sambil study, sambil twit..
sambil study, sambil makan biskut kacang...
nampak status kawan sorg ni...
'malas nyee nak updet blog'
hahahaha same je ngan saye, 
nak updet blog..sangatt malas!! tgk last entry pon a few days back kan?
adoi! 




so saye katelah kt die, ini penyakit berjangkit...:D
lame2 terus jadi kawan...
btol tak cik nurul??
hikhikhik
cer korang tgk blog budak tak suke masam ni...


nanti klu korang ramai2 pgi tengok, kompem die jdi rajin updet....hehehe

3 comments:

Cik Nurul said...

wah3, thankz la sbb pemes kan kite..~ muahahaa :P

btw, selamat berkenalan la ye.. tetibe aje kite tuit2 bersama.. mwehehee ;)

Tina Othman said...

huhu takde twitter, sebab mcm tak reti je nak guna hihi

Awie Omar said...

Apa khabar? Nak join lagi tak NTB1? Harap2 sudi lagi nak join.


Assalamualaikum / selamat sejahtera
Terima kasih sebab sudi follow blog AWIEOMAR
dan sudah tentunya saya dah follow blog
saudari yang amat menarik perhatian ini.
Ada tak baca entri yang saya post di bawah ni?
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html
Niat sebenarnya nak pelawa saudari
untuk menyertainya. Harap sudilah turut serta.
Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen
entri kamu di sini (saya akan tengok balik)
atau komen saja di blog saya.
Jika tak nak pun takpe. Maklumkan macam tadi jugak.
Atau kalau tak nak maklum balas pun tak
mengapa - saya anggap kamu tidak mahu menyertainya
selepas dua hari mesej ini di kirim.
Anyway, terima kasih kerana habiskan baca.
Saya akan tunggu keputusan anda. PEACE.