~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Wednesday, March 25, 2015

~d.i.a~

Salam all..:)

sepatutnya dia call saya malam tadi..
sepatutnya dia call saya setiap selasa and khamis..
tapi malam tadi dia x call..
hati dah sedih sedikit..
tp knowing him,
mungkin dia lupa..
mungkin dia penat..
sebab minggu ni ada aktiviti di stadium setiap hari..
so, forgiven..

tiba2 tadi dapat call..
nombor berbeza, bukan macam selalu..
tapi dengar suara dia je dah cukup buat hati saya gembira..
rupa2nya...
dia x call semalam sebab phone booth kat skola rosak..
ni dia call guna phone booth kt stadium..


alhamdulillah..
sihat dan selamat semuanya..
tapi....
duit belanja dibekalkan untuk seminggu, 
dh abis pulak..
haishhh!

petang ni balik kerja mama kena pgi anta..
siap panjang pesanan plus bebelan suruh jimat2 sikit!!
kalau selalu duduk je kt aspura tu and pgi skola je tak banyak sangat belanja..
ni sebab ada duty kt stadium..
penat, lapa kot..
nak2 lagi musim panas skang ni kan..

dan si mama yang sangat sayangkan anak sulungnya..
apelah sangat duit belanja abis cepat..
nak dibandingkan dengan keperluan anak..

petang nanti kita jumpa ye abang danial..
muuuahh ciked!

haha :P

tu lah, kisah si bujang sulung saya.. :P :P
dia x call pun saya boleh sedih2 tau? 

2 comments:

TiniCraft Ibtisamfarah said...

assalamualaykum huda..tini pun baru nk aktif balik update blog.rupanya ramai gak blogger macam tini da sepi dan tenggelam timbul.semua busy dgn urusan masing2.tp tini ingat sangat mia.ada Nampak gambar dia da besar.masih jual pavlova lg ke?tataula huda ingat tinicraft lg tak.hehe

Dda Ly said...

salam tini... mestilah ingat.. hehe dah lama x blogging je.. skang tgh try cari skill semula.. ;) huda dah lama la x buat pavlova.. tp ingat nak start back.. tgklah cane.. anyway tq tini sbb ingat kt kita.. keep in touch dear..