~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, November 17, 2008

~berwiken di bukit tinggi....~

Salam all!


last wiken adalah wiken saye yg gile memenatkan...tapi anak2 enjoy, dan saye juge enjoy..:P

according to my abah, it was supposed to be a family day...-Bakti family day- tapi mcam ade kerabat2 lain plak yg dtg..so saye agak tak suke part tu...sbb dorg may be kaya, tapi sangat miskin ngan adab...smp saye rase mmg bukan miskin adab sahje..tp mmg tak de adab langsung...huh!!


here are some pics..sile layan pics sahje sbb saye malas nak type panjang2.

enjoy yaaa!





























Sabtu tu,saye pepagi da bangun sbb barang sume tak pack lagi...Dania n Danish pon bangun awal..
Dania : ibu, nak kemas2 ni nak pegi tido langat ke?
me : tak lah..kite bukan nak gi langat...
Dania : Alaaa nape?kan budak-budak cuti..jom la balek langat.
me : kite nak gi Bukit Tinggi la sayang...
Dania :ishh dania tak nak la..nanti takuttt...
me : takut ape?ibu n ayah kan ade???
then Dania terdiam....tak lame tu die tgk lagi saye pancking barang..then die tanye,
Dania : ibu..nanti macam mana kite nak turun??
saye pon pandang die...harus lah saye tergelak kan??rupenye die takut sebab... dah la nak pegi bukit...bukit tuh tinggi plak tuh..hahahahahahah mesti die imagine mcm nak gi tempat yg tinggi2..gayat la tu...:P
sabaaaa aje laa ngan princess saye ni...bile da sampai sane, tak nak balek pulak die...seronok lari sane lari sini..haishhhh!
urmm kesimpulannye??tempat mmg very beautiful, tapi saye tak suke manusia2 yg berada di sane...*wink*..

tataaaaaa~

5 comments:

Dina said...

wowwie panjangnyeeeee entry sukerie die!

;P

da besar panjang anak2 dda yea..
hope you guys are forever enjoying the happiness around you!

Dda Ly said...

hhehe entry panjang sbb byk picas lar dina..and yeap anak2 dda dah besar pon..siap add another baby lagi...tgk tu, lame nye kite lost contact..ngeee...:D

wawa said...

kite baru plan nk ke bukit tinggi wiken nih..

die dh pegi dlu rupenye :-)

Dda Ly said...

*sigh* best woo buket tinggi...ko nak gi honeymoon lagi ke wewey?ke honeystar??lalalal

along said...

meriahnye outing!

no wonder ur face nampak familiar.
i penah baca ur sister nye blog dulu :)

but then lost track after dia privatekan kejap.

say hi to her yeh!