~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Thursday, November 13, 2008

~sekali lg pelangi selepas ribut...~

salam peeps...

ari ni pagi2 lagi kereta dah buat hal...saye sgt down sbb sian jgak tgk hubby... poblem kt ofis kalau smp lambat ke ape..sbb arini die ade tender kne siapkan....so hubby terpakse anta saye n anak2 dengan drive sebelah tgn..sbb his right hand kne pegang je kunci krete tu..kalau lepaskan, nnt kerete nye mati...macam ni pon ade ke?haishhh smp lenguh la tgn hubby drive smp gombak then kne patah ke ampang balik...

saye sangat2 down dan hampir putus asa...tp bile call hubby, to make sure that he arrived safely..die kate his volleyball teammate call..suh dtg interview for the post of admin assistant, part-time basis in IIUM..saye pujuk2 hubby..sbb rasenye lebih senang kalau hubby keje sini aje..even part time tp cukup utk kami sekeluarga...dan nnt mesti ade rezeki utk masuk permanent post..lagipun Danish kan da nak masuk nursery jugea?

so atas pujukkan saye..atas nasihat kawan2,hubby dtg jugea interview td, pukul 2.30 pm.saye?sangat sangat sangattt super suke!:)
tak sampai berapa jam dah dpt result and hubby akan mule kerja sini on 17th November... saye?macam nak melompat lompat lompat sebab super suke lagi...:D

patut lah pg2 Tuhan bg ujian buat saye...rupenye petang ni die nak munculkan pelangi yg indah....Alhamdulillahhh....

saye sangat suke sangat legaa...

trima kasih Tuhan!

4 comments:

hafyzah_ct said...

akhirnya kan dda pelangi muncul selepas hujan n ribut.ada hikmah di sebalik dugaannya kan.zah pon tumpang happy

Dda Ly said...

tq dearie fren...and thanks so much for always being there when i need u..:)

etomyam said...

waaa, beh nih

Dda Ly said...

etomyam : heheh best, best...mmg best...*wink*