~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, November 11, 2008

~today, 11112008~

Salam all..
saye sgt tak de mud utk keje pade hari ini...dan takde mud jugea utk updet blog..tp bile pk2...byk juge saye kena updet nnt..so here it comes,supaya keje saye tidak selambak..:P




back to friday...balek keje,

melayan kerenah Danial main ps2 nye...

bee terpakse layan Danial, ngan muke ketat sbb main ps pon gaduh2 leh tak??


Danish pon kusyuk tgk transformers...


ni la c nakal yg suke pakse org layan die ngan ps2 nye tu!



saye layan snap2 picas..dan tgk lah Danish tu..still mate nak pandang tv tau!dan princess Dania seperti biase laa kebosanan...dah macam..'bila bunyi bersatu,kau milikku!!' ~pontianak harum sundal malam~ hahahah

ni plak bile dtg gian nak menari die...haishhh


princess D and my Little D ...


on Saturday..8th november..

pagi2 lagi saye da bangun siap2 sbb kne bukak opis..so i have to be there by 8 am..dan of course lah saye kne angkut ketiga-tiga Dans saye itu...

Atun amek kitorg kat ampang, coz hubby kne keje...dan atun ngan baik hatinye juge mengangkut Syaira dan Haikal bersama...

muke kne marah ngan saye, sbb jatuhkan barang2 atas rak tuh...tgk muke Dania..mmg tak makan saman punye budak!!


kat kantin...the boys relax2 je snap picas..the gurls ni mmg gedix lebih,haishh ikut sape la ney??mesti ikut makcik2 nye kann...:P

around 1.30pm, kitorg gerak ke Auditorium coz Danial's event starts around 2pm...

hubby sampai tak lame pastu...
scene dlm Hall, tak sabar2 nak tgu Danial joget Zapin...:P

mengumumkan keberangkatan masuk para graduan-graduan kecil IIUM Educare...*sowi pic tak clear..ni pon mintak bee snapkan..*

video
the performance...my Little big D, yang pakai long pants and tengkolok*betul ke?atas pale tu tengkolok?* warna merah...dan yg very the suke suki tgk2 org kt sebelah..haishhh!!
my little graduan..congratulation dear!hoping to see you again in this robe, 17 years later...*wink*
plis abaikan tangan princess Dania saye itu...:P
lps abis fotography session n evrythin', kitorg terus balek,and drop by umah my in-law to visit little newborn nurin hadirah...:)
she was born on 4th November, at Naluri Medical Centre...saye, sangattt geram!huhuh tp baby Danish is still so small..nanti2 lah heihh!

dan selesai visiting sume..kami pon balekkk...
memengsan kan diri memasing...tgk la anak saye yg 2 org ney...


ni la yg katekan sibblings instinct kot?hehe
dan layankan pule style tido terbaru baby danish saye ini....i loikkkeee!very lahh cute!

owhh tolong abaikan muke saye...nape saye bermuke begitu yea??

saye sangat sayang chikichiki boom saye ini!!


on Sunday, 9th November was my Ethics and Fiqh in Everyday Life class...short sem dah start so saye kne masuk blaja balek-saye, sangat malasssss...:P

tp sume nye went smoothly..study spirit saye masih kuat ok..jangan risau...:)


Monday, 10th November...

saye plan nak masuk keje sedikit lewat, sbb bawak baby Danish injection...but then bile pk2, risau plak die meragam ke hape..so saye n hubby decide to take a leave pade ari itu...
hubby mcm biase, layan Danial main PS2...

me : bee..maacam malas nak masak la ari ni..kalau buat mee daging mcm kak ngah masak aritu ok tak???

bee : bukan ke mee daging tu lagi payah nk masak??kate malas...

me : tak la, simple aje masaknye...

bee : hmm suke ati la... (tp matanye still kt TV dan die mcm tak setuju yeaaa...)


so saye bawak my princess D gi kedai utk beli some groceries...and saye decide macam nak makan siakap sweet sour ala Kak Yun yang saye masak mase bulan puase aritu,sebab ari ni cuti kan..ape lah salahnye saye serve family saye plak.....

dan inilah hasilnye....
Siakap and Bawal Hitam Sweet Sour Ala Kak Yun...*wink* sangat bestt dan Danial serta ayahnye makan ntah bape kali tambah....yummy!!


dilawan dengan kangkung goreng yg amat simple, but nice!


hmmm panjang lebar entry saye kali ni..hope u all enjoy yea?...


see ya peeps!

tata~

1 comments:

hafyzah_ct said...

dda...
jgn lupa tau mee kari n siakap masak sweet n sour...