~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, January 6, 2009

~ramainye tag saye??~


yea yea...saye kne langsaikan tag kamu2 ini....

hahahah ade dlm 2-3 org je pon yg tag saye...konon pasan ramai...:P

*ayu, tag kamu tu..nanti2 baru saye langsaikan buleh?maapla yeaaaa tak sempat mok cik haaa....*

1. this is the badge..yeay 2008 cute's blogger! urmm so pinky, I loikkeeeeee

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. kak yani STAD , kak yani Engin and kak eyna shariff

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

a. saye adalah 'adik'
b. hanya ade, sorang kakak which is a year older than me..
c. saya anak SELANGOR...
d. menepati ciri-ciri seorang Libra gurl...kite samela kak eyna!

e. Saye sayang three Dans saye-mereka adalah nyawa saye...
f. Saye sayang banget hubby saye-he's my other half!

g. saye bekas pengunyah airbatu yang berjaya...huk huk hukk
h. saye cepat simpati kat orang...dan cepat juge marah...[camne tuh??]
i. saya sorang yg bercita-cita tinggi, kakak saye salu kate saye suke berangan...tapi saye pasktikan yang angan-angan saye bukan mat jenin punye angan-angan okayyyy!
j. i luv making friends...and i think i need a lot of friends...:P


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda. 10????
seploh?uwaaaaa
sume kenalan saye sudah di tag oleh kawan2 yang laen...so ade sorg je yg i guess so special...
die ialahhhh zteesides...sile kan!!!

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog dda ly untuk mendapatkan award anda"
selesaiii.........................

2 comments:

Dina said...

Ni kire komen untuk 2 blog entries Dda la, bleh tak ngelat?
;P

Sedap sedap nye name all your 3 Dans..
Pasni kalo Dina tau dapat baby boy, kluar la sorang lagi Danial jugak.. ehehe!

Our Padina Jr a.k.a. Danial Zikry.
Ingat nak boh Faris Danial (same initial with me Farah Dina = FD), tapi Papa lagi suke Danial Zikry.

Kalo perempuan Farah Jasmine la of coz, Papa die awal awal da chop name tuh.

Saje nak tanye, sedap tak nama Durrah Zahra?
;)
Saje tibe tibe terpikir.. same initial ngan Danial Zikry (DZ).. heee.

Sori ni tengah angau cari nama baby.

EykaHamasuba said...

kene tag no 12!~ sorry la ek susahkan.. hehe buat la kalo rajin dan tidak busy. tak buat pon takpe. :)