~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, January 16, 2009

~saye tumpang sedih...~

lepas dpt je story pasal Dina...saye cam down la jgak...so sad!!baru je saye nak tumpang excited ngan kehadiran their baby, tapi dah jadi camni plak...ye la, berat yang memandang , berat lagi yang memikul..tapi saye yakin dina n padi cukup kuat to face the fact that the baby is gone.. and saye juge yakin, Allah knows best kan..saye doakan dorg tabah...dan doakan yang terbaik utk dorg..

this story makes me forget about my very own problem for a while..mcmne berat ujian buat kite, ade org lain yang menanggung ujian yang lebih berat..

urmm pagi2 jumaat yang mulia ni, saye n hubby diuji jgak lagi....nasib baik bebetul dkat skolah danial baru kereta tu meletup..kalau kat tengah2 jalan, saye tatau jgak lah camne...ngan anak2 lagi kan?haru betul...tangki air tu siap pecah bagai...sian hubby saye..terus tak kerja nak tunggu kereta siap kat bengkel..blur seketika saye dibuatnye..nak repair, pakai duit jgak tuh.. urmm macam-macam...

and bile gi opis, saye ym ngan ztee...tetiba tty bgtau pasal dina..itu yg membuat kan saye realised...ade org yng ditimpa ujian lbih hebat dari saye..ape lah sangat ujian utk saye hari ni kalau nk dibandingkan dengan orang lain...

conclusion?? He know what's best for us..so saye kne pasrah dan redha dengan ketentuan-Nya...

5 comments:

zteesides said...

wheally tumpang rase dgn ape yg yuols rase!

sabar yer..

everything that happened has it own gud reason.

trust it!

Dina said...

Ops, sorry to hear about the incident!

Anyway time kaseh Dda buat entry neh.. Dina terharu sangats.

Do take care of yourself ok.. and be strong always no matter what.
Takde masalah yang tak dapat diselesaikan.. tau.

:)

Dda Ly said...

yea..thanks friends...:) luv ya all..

Uncle Lee said...

Hello DdaLy, I was at Jun's place, nak check out nampak your callsign and lovely gambar.
Saya chepat tekan brake buat U turn datang sini kaypoh, ha ha.

Wow! I like your Blog, very attractive, love the colors.
But regret my Bahasa is jurassic, sebelum Merdeka so ta'berani comment your posting...takut get mistaken for marriage proposal, ha ha, just kidding.

You have a nice day, best regards, Lee.

Dda Ly said...

uncle lee: haha jurassic bahase erk?hurmm n poblemo gune bahase zaman ape pon,asalkan leh bace..thanx for dropping by...