~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, February 3, 2009

~kalaulah saye tau...~

salam all...

saye baru je pas isi borang nak open account utk anak2 saye...u ols nak tau tak??adoyaiiii letih mak cik menulisnye...
secara tiba2 terbit rase menyesal di hati...kalau lah saye tau kan..mesti saye letak nama pendek2 je untuk anak2 saye..
mane tak nye??saye isi form utk 3 org..


abdul hadi danial bin abdul aziz...
nur addina dania binti abdul aziz...
abdul hadziq danish bakti bin abdul aziz..

uwaaa lenguh tauuu tangan saye neh...:((

kalau saye berfikir utk mase hadapan..gerenti saye letak name dorg..

danial aziz
dania aziz
danish aziz


sahje...kan ke dah senang kirje saye?macam ne skang?senirik tanggung aaaaa...
;D conclusionnye?? padan muka sayeeeee...lalalala

moral of the story ye kengkawan...
lainkali, letak lah nama yang pendek2 sahjee...huhuhu

pasrah di situ...

4 comments:

luvmum said...

huwahuwahuwa..padan muka ko.ketawa jahat ni.nampak tak.heheh.okla tu kalau tak mak dia laju jer taip..ha ni rasakan bio lenguh tangan tu..ni tgh ketawa guling2

Dda Ly said...

nada2 hampeh di situ...

wawa said...

baru ari ni sempat nk mbace sume blog² korang..

utk entry nih,nk ckp pdn muke je kt ko.. :p

tp ape pon,name² die org best :)

* kyani:wa nk comment x bleh lee..
pepenat taip x bleh send..

Dda Ly said...

wawa: aku adalah amat pasrah tau..uhuhuhu