~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, February 9, 2010

~35 days~

Salam all...

saye masuk opis, after lunch arini..sbb tadi pgi check up baby,bawak dania teman..

baby sihat & aktif sgt..tp doc kate, kcik sket baby ni..ye, perut saye kalini pon nampak kecik sket compared with danish dlu...tappiiii...

baby still lg melintang..dan itu merisaukan saye...last check up kan saye kate baby dah betul duduk..saye tak plak tye doc time tu, cume kalau tak silap saye mase doc scan mmg kepale die kat bawah..tp tadi, mmg kepala die masih kt tepi..mcm mase first check ngan doc kay aritu..

camno ni?start la saye nak risau..

semalam saye pening² yg amat sgt...saye takut jgak kalau² high blood pressure ke ape kan, tp td cek..bukan pon...doc kate, maybe sbb saye tak cukup tido..or tak makan ikut time, or tak makan supplement..huhu mmg betul dan tepat utk ketiga² nye..then td da bgtau hubby, bising la die..dah la salu tido lambat...:P adoii

saye kne la jage sket kesihatan pasnih..haiiihhhh...
harap² cepat la baby ni betul kedudukannye...ye b?jgn la wat ibu risau²..

pas check up tdi, saye ajak dania ke carrefour...sempat lagik kan?nak topup sket barang² dapur... okeh la..anak dare saye da besar, da leh wat teman..:D

that's all for now frens, saye kne siapkan kje...melambak² nehh...adoi!

7 comments:

iedaLUVsham said...

take care :)

Sidratul Muntaha said...

huda oii
ekau ni botullah..
rehat lorr
jgn byk jln dah..
sarat bebno den negok..
den ni..
minggu lepas kena false alarm..
gara - gara tak cukup rehat sebab jaga kelas ni..
pastu bantai lagi melayan berjalan2 ari minggu
amik ko..
kena gi klinik pastu bp tggi gak..
mc 2 ari..
berehat bru ok..
wei..ko dah dekat betul tuh..
jag diri leklok.

Rahsia Blog Famous said...

nice blog! sy follow blog ni..
sy harap awk follow sy juga.. ;-)

sy nk kongsi rahsia bagaimana sy boleh tingkatkan follower dan trafik ke blog sy dlm masa yg singkat dengan bantuan SISTEM BLOG AUTO FOLLOW YANG HEBAT!!

Dda Ly said...

ieda : thanks dear!ko doakan sume ok yee..

ayu : :D terpakselaa den berentikan aktiviti menjahit seketika..mr hubby da bising2 suh tdo cukup² huhuhu

Sidratul Muntaha said...

tahu takper..
dah2 rehat kejap je..
nnti baby dah kaur..
abis pantang or dah sihat..
pulun jgn tak pulun menjahit..

luvmum said...

heheh..(tu tawa ada makna tu)so cik kak rehat byk2 ok..

Dda Ly said...

kyani : hihih hampeh tawa yg ada makna tuh...:P