~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, February 23, 2010

~masih kepala di atas...~

salam all...

arini, cukup 37 wiks saye preggy...tadi gi antenatal checkup again, berteman kan dania seperti selalu...
baby punye kepala still kat atas mase doc scan..tp baby punye size kecik je, around 33 wiks, mengikut kate doc, sebab die kecik mungkin die akan pusing lg dlm masa 3 wiks nih..kalau tak pusing pon, doc leh tlg if saye nak deliver normal..sbb nye baby kcik, but mungkin baby nyer punggung la klua dlu...urmmm sakit nyeee rasenye kan? saye tak tau la...saye takottt...tp at the same time, saye takmo la c-sec, kalau boleh...

saye harap baby cepat pusing bebetul kedudukan die..baby sehat,alhamdulillah..cume tu je la prob saye skang..harap² baby pusing lah lagi...risau nyee ibu die nih!!

pas cek up baby, saye bawak dania g k4, seperti selalu..carikan buku latihan dirumah utk danial..sbb malam tadi saye tlg die wat homework math...ya rabbi!!! sesimple² calculation pon die takleh nak buat..nampak sgt saye punye salah sbb da lame tak cek pelajaran die...*sighhhhh*

pas round² k4, kitorg terus balek...

p/s : saye updet dirumah, so takde pic for the day...will be uploaded later..

tata frensss...jgn lupe doakan baby saye cepat² pusing ehh!

*die teman saye bekfes...ngan kue teow kegemarannye...*

*tgk tu, comot makan chocotop...*

*then bile da nak gerak balek, tetiba je dania ckp...'maa...maa...jap je kaka nak naik ni jap'*

layan kan aje lerr...

6 comments:

luvmum said...

huda selalu2 la ckp gan baby.dan amalkan laillahhailla anta subhanaka innikuntumminazzalimin...kami doa yg terbaik ok

Dda Ly said...

thanks akak...org risauuu sgt².....:( harap² sume ok mase bersalin nnt...

iEfa said...

moge2 dipermudahkan segalaanyer...aminnnnn

Dda Ly said...

tnx iefa tlg doakan...:)

Anonymous said...

huda tkyahlah fikir2 sgt..takde apa2nya tu...nnt oklah tu...

Dda Ly said...

cik anon : insyaAllah, try tak pk..hihi tp terpk jgak..gerun wohh! anyway lupe tinggal name eh...:D