~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Saturday, December 11, 2010

~special exam~



salam all...

tadi seperti yg dijadualkan,
settlelah satu paper special exam yg sepatutnye saye seat mase mia admitted di gh aritu..
dengan berat hati, pergi jgak exam..
sebab pagi semlm mase nak amek dania di IIUM, kereta rosak..
ketuk2 bagai nak roboh pon tak mau idup jgak..
terpakse lah mr hubby menjemputnye naik motor..
thanks to aunty yani sbb jage kan die sekejap..

pastu pening pk masalah sendiri, mmg tak sentuh buku..
nota2 pon ntah ke mane..
ye lah, subject 2 sem lepas..mane nak ingat?
pening2 nak pk mcmne nak pgi exam..
sudahnye, tindakan nekad..
tinggalkan kedua2 puteri kesayangan di rumah sementara mr hubby hanta saye naik motor..
sepanjang perjalanan tak henti2 doa agar terlindung kedua2 puteri dari segala bahaya..
mase ni lah nk reka2 cerita dlm pkiran..
jangan lah dania angkat2 mia, (sebab die suke dancing ngan adik kecil tu) risau jatuh ke ape kan?
jangan lah dania gatal2 bg adik susu kot2 adik nangis ke ape kan?
jangan lahh..dania amek kunci n keluar dr rumah konon2 gi main kat luar ke ape..
hah...mmg mcm2 la dlm pkiran..

tp alhamdulillah...selamat semuanya sehingga selesai exam saye..
alhamdulillah..walaupon pukul 5 pagi td baru sentuh nota mane yg ade, dpt jugak saye jawab paper tadi..(calculation subject boleh la kamu dda...tgk esok, terbalik ke tidak..:P)
ye..esok paper reading...
skang mate ngantuk tp melekat lg depan lappy..
hurmm...
mencabar sungguh hidup ini ye..
doakan kejayaan saye ye semua..
semoga berjaya saye menggenggam segulung ijazah setelah semua ahli keluarga berkorban demi kejayaan saye ni...
kalau kite tak ubah nasib diri sape lagi kan?
*missing danial n danish at the mo....tp mesti ade hikmah kenape sekarang dorg ade kt langat...*

i cant wait for our family reunion, and praying that things will be back to normal again...amin!

1 comments:

Mama Likha said...

dda... tk jauh ke rumah ngn UIA...? brapa minit..? kesian tinggal mcm tu...

ok dda... hope dda success ya... ada rewards yg menanti nanti... amin! :)