~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, October 24, 2011

~the Op-day~

Salam all...
semuanya dah selesai...


quoted from my FB status...
syukur alhamdulillah!!


~sangat2 lambat update, thanks to kak Nooryani Hj Ali sebab tlg updatekan..:) Alhamdulillah, syukur kepada Allah swt...sebab makbulkan doa kami semua..dan mempermudahkan semua urusan anak kesayangan saya, Addriana Damia... semua yang pakar bius expects, tak jadi kenyataan...tak de komplikasi dan semuanya berjalan dengan lancar... thanks to all families and friends yang tak putus2 bg support... seawal 7 pg, kami dah masuk ke operation hall..tgu pakar bius and ICU bed kosong, pukul 8.30 pagi baru masuk O.R 4...dengan hati yang sayu tinggalkan little mia dlm OR...lepas dia pengsan kne gas bius.. saya lah yg paling lme menunggu kt waiting area..dlm hati tak henti2 berdoa n berselawat...keruannya, hanya Dia yang tau..at around 12.30 nurse panggil, katanya mia dah sedar.. bila saya pergi kt dia, first thing on my mind was..takde tube pada mulut mia.. masa tu memang nak menitis airmata ni..sebab that means mia tak de komplikasi masa tube oksigen dimasukkan... syukur alhamdulillah...mia is such a strong little girl..she's even stronger than me.. dlm masa beberapa jam je, dia dah boleh tersenyum...and currently, her condition is very good..xde demam or muntah...insyaAllah, esok dah boleh balik...thanks mia...mama sayang mia even more!! :)~




right after the op...terlelap dalam pelukan mama....








syukur alhamdulillah...
praised to Allah swt for hearing all our prayers...
syukur alhamdulillah..
thank you Allah swt for making everything so smooth for little mia...
syukur alhamdulillah...







mia, this might be the starting of everything..
ada banyak lagi yang mia terpaksa tempuhi...
mama yakin kita boleh tempuhinya bersama2...
mama tau mia kuat...
mama will be stronger too, just for u..
kita harungi semua sama2 ok sayang...













5 comments:

Mama Likha said...

MIA...............

umimiqdad said...

Salam...
alhamdulillah semua berjalan lancar..

ibu muslim said...

salam, dh follow u, sian kn klu anak dmam, bleh nangis di buatnya..

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah...

Pakaian Muslim Formal said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya