~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, September 3, 2012

~Raya raya rayaaaa selamat hari raya...:)~

Salam all..

ni dah lebih 2 minggu raya, baru reti nak update.. hehe
biaselah tu kalau mood malas da datang..
apa pon tak bleh.. hihi

hari tu seminggu before raya, ibu start tidur di rumah saya..
seronok sangatlah anak2 dpt berbuka bersahur sama neneknya..:)

alhamdulillah diizinkan Dia dapat saya beraya dengan ibu n abah saya tahun ni..
raya pertama ramai sangat kawan2 danial datang beraya kat rumah..
tak ketinggalan, my 3 dans pon ikut kawan2 pusing satu kampung salak beraya..
seronok betul diorang..:)
petang raya pertama tu dah hantar ibu n abah balik ke ampang semula..
sebab kendian tu ibu n abah nak tidur umah anak abah yang sulung..

so raya kedua tu baru beraya di langat,
dan seterusnya tidur di sana smp habis cuti seminggu...

tahun ni bz menggendong damia, 
tak de sgt pic masa raya..
cuma jumaat lepas, ari merdeka..
ikut gang ropol-ropol beraya 3 buah rumah..
dapatlah bergambar..

terasa meriahh raya tahun ni..:)
raya korang semua macammana pula??? :)



*family pic terbaek syawal ini... tp sayangnya, anak² x pakai seragam biru.. hehehe *

*danish cepat2 interframe bila aunty nak snap pic mia...hehe*

*macam nak wat cover album dah haaa...:P*




*depan rumah ct...:)*

*me with adik : Iylia Diana...:)*

*anak dara sayang!!*

*us*


*di rumah kak junita..:) *


*depan rumah kak junita..hehe*




*danial n damia*


*eh eh tuan tanah kedaung pon adoo... hehehe :P*


hehe raya tahun ni tak pakai pape mekap except eye liner n lipstick ajo... dan, semua pic tak payah edit.. muka nampak berseri... saya sukaaa..:)
nak tahu ape rahsianya?? hehe
jap lagi saya kongsi ok..:) :)

3 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

ape-ape pun selamat hari ryeeeee ;)

nur said...

hi..blog walking here..selamat hari ray!!! singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

Mama Likha said...

nti dtg raya rmh zte deh !