~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, May 1, 2009

~supermummy amazing blogger award~


salam all...
fyi,ini sticky mode entry...next2 entry akan berada di bawah...:)

pepagi check blog neh dapat comment from supermummy...thanks for tis nomination..and for the readers out there, kindly vote me if u think i deserve to have this award..hehehe * wink*

mengimbas memori menjadi ibu...
kenangan manis yg takkan saye lupekan...
at the age of 19 years...bilemana kawan2 yg len masih berseronok menghabiskan zaman remaja, saya dah mula belajar erti hidup sebagai isteri dan ibu...genap 2 minggu lepas celebrate birthday yg ke 19, lahirlah putera sulung kesayangan saya.




2 tahun kemudian, lahir pula puteri dania yg cukup melengkapkan hidup saye n hubby...:)

saye tau saye bukanlah ibu yg sempurna...byk sangat kekurangan pada diri sye, apetah lagi dlm usia yg agak muda..tp mcmne pon saye try jugak utk bg yg terbaik kat anak2 saye.. sebab dorg juge, saye gagahkan diri untuk sambung study... sbb saye taknak ank2 saye susah di masa akan datang...susah seperti ibu mereka..:)


4 years, agak lama juge saye rehat..baru saye n hubby wat keputusan to have another baby..bile financial agak stable, anak2 pun dah besar..boleh uruskan diri masing2...al-hamdulillah..lahirnya die dlm situasi yg agak mudah.. dan lahirnya die juge, rasenye mcm rahmat buat saye n family..semua org seronok layan die.. putera ke due saye, danish.






my life is nothing without them...




~perfecto~


13 comments:

Sidratul Muntaha said...

hehehe
ayu yg nominated huda taw
hehhee
all the best!

luvmum said...

huhuh moga bahagia

Dda Ly said...

ayu : owhh so suwit! tq tauu...

kyani : hiih doakan i bahagie salu tau...:P

iedaLUVsham said...

salam perkenalam, best le pic u byk edit cantik2 la =)

Dda Ly said...

ieda : salam kenal...*wink* saye edit biase2 sahje, tak de la lawa manee..hihih

iedaLUVsham said...

kalo pakai photoshop, pada ieda org tu pandai la sbb ieda bt xmenjd, susah,hehehhe!!! gambar yg mane? ieda guna picasa biasa je,uhuhu!!! =)

Dda Ly said...

ieda : urmm gamba yg ieda letak pic kawen tu..kat bangunan...:)

Dina said...

Hi mommy yang muda!
^___^


Doakan saye juge dapat baby yang syomel syomel macam ni..
:)

Dda Ly said...

dina : insyaAllah, akan Allah makbulkan doa kite sumer..:)

OpiYa OneL said...

admire kat akak..

Dda Ly said...

opiya : admire eh?hihi tak sangke ade jgak org admire saye...anyway, salam kenal..*wink*

Nurhayati said...

i dah vote u in supermummy award.. gud luck ye.

Dda Ly said...

nurhayati : thanks so much dearie...rajin2 jenguk blog i yea?? salam kenal...*wink*