~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Thursday, May 21, 2009

~i'm on leave...~

salam all...

ade mende saye nak updet kat blog neh..tp memandangkan saye on leave, malas la plakk nak transfer pic and all..insyaAllah next week la heh??

saye ade final exam tis coming saturday..wish me luck yea??

taaa~

12 comments:

farhazoeLa said...

saya dah habis exam.. baru je.. hehe. akak exam ape? anyway all the best to youuu. okeyh!

Dda Ly said...

akak exam management info system...nest wik baru fin mgt and decision science..

thanks for the wishes eih!!

farhazoeLa said...

ohh. course ape eh? postgraduate ke kak?

luvmum said...

kak..akak masak ek akak tak dgr bunyi tipon ek.kami kat opis ni (aku gna k.yun) duk ngata ko..mcm biasak..heheh.kesimpulan nya ..akibat terlebih mkn jamu tu yg ko jadi gitu..apa2 pun good luck...

Dda Ly said...

farha : tidak la postgrad adik..baru terkedek2 nak amek degree..tu pon menyimpang dr course akak yg sebena..amek biz management aje,instead of science comp..hihi

k.yani : mmg korg berdua ini, tiada laa pekerjaan lain selainmengutuk diriku..huhuh tak pe, saye mmg saje nak jadikan kak yun tukang jual jamu yg berjaya..hahaa :P

luvmum said...

huda.ko memang RATU JAMU kak yun..sat nanti dia wat banner khas utk ko.kire ko model jamu dia heheh

ryani said...

gud luck huda...eh konpem x nak jadik committee convo ni..jom la da...x best la huda xde..huhu...tnya kak ana kasman or idani ok..kyani rasa diorg ok je...sbb ada sorang committee kita peknen..rasanye by convo tu dia dah deliver kot..

Dda Ly said...

kyani luvmum : hihi kne sign contract lah gini kalau nak suh org jadi duta jamu die..:P

kyani stad : thanks for the wish!! huda ade bgtau ida ariut, tp ntah le die nak masukkan name ke tak..nnt huda try tye kak ana la..:D

Dina said...

All the best for your exam!

Jangan tido tau tengah buat exam!
:P

Dda Ly said...

thanks dina..hihihi luckily tak tertido...:P lega nyee da settle...

OpiYa OneL said...
This comment has been removed by the author.
OpiYa OneL said...

Tabahnye ibu anak 3 ni.. Ngan examnye, anak tak sehatnye.. Nway, Gud Luck kak!!!