~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, May 8, 2009

~anak kecil saye~



entry neh tentang perkembangan danish, little baby bee saye...
dah 10 months pon umur danish, rase cam sangat cepat die membesar..

~dah dapat kaki, asyik nak bertatehh je ke sane ke sini...
~dah pandai tiru gaya ayah isap rokok... so cute la heh! ngan muncung2 mulut die tuh..






~kalau kne marah, pandai buat muke nakal..




~ske main kejar2 ngan kak dania..kalau pape, pon mmg ske main2 ngan kak dania.. maybe sbb kak dania pon rajin layan danish,while abg danial sebok tgu danish besar sket lagi nak main ps2 ngan die...





~manje atok...atok jay n atok wahab..mmg manje laaa ngan kedua2 atok..pantang nampak atok nak ikut saje2..

~paling pantang kalau barang yg die tgh main kne rampas...confirm2 menjerit sambil nangis2... tapi, bile bg balek barang tu instantly berenti nangis n takde air mata pon..isk!


~bile saye ajar sebut 'ibu', 'eee' akan berbunyi,pastu mulut muncung dan 'boo' tidak berbunyik lagi..muncung jer lebih!!




kat skolah pon, teacher ade cerita psal danish..
skarang ni kalau tgk2 org mesti die nak jelir2 lidah pastu senyum2...mcm sgt gatall gitu..:P
and teacher kate, sbb die da pandai jalan, tak lame lagi tuka kelas la pulak..
chayang little baby bee ibu!

12 comments:

luvmum said...

hehehehe...anak saper la tu kan.mcm2 kerenah bebudak ni

Dda Ly said...

hikhikhik...geramm dibuat nyeee!

Yours Truly ... XOXO said...

indunye caye dgn budak kicik ituuuu........!!!

Dda Ly said...

yeaa dekat sahje pon susah nak jumpe...:P

OpiYa OneL said...

Bestnye dpt anak comel2 kan kak?? Geram nengok nyer... =P

rimieilya said...

hye kak dda hot mama..hehe..slmt hari ibu ya..tagged u..sile la buat ya

Dda Ly said...

mira : thanks for the wish! owhh taggo lagi??:P

Dda Ly said...

opiya : hihi geram yea?harap2 dah besar jadi anak yg soleh & solehah la...

Sidratul Muntaha said...

aduyaii
bestnyer ler dia boleh bunyi eee.. buuu
cam aqil
smpai skunk
ade ker suh pggil ibu
dia pggil ate?
konfius aku!!!
nanny dia bley plak pggil mak!

Dda Ly said...

ayu : heheh manje anny la yea?:P

Ninie said...

alahai buat muka buchuk2 nakal

Dda Ly said...

ninie: hihi salu tau buat muke gituu...