~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, April 30, 2010

saye rindu die...

salam all..

urmm tak de topic nak saye blog kan..cume lately saye terasee sangat..

anak lelaki saye yang sorg ni, dah besar...:(
mase kekecik dlu rasenye, rapat sangat ngan saye..salu je manje2 ngan saye...
tapi skang, die lagi ske buat kje die...main mainan die...manje2 pon da takde..
saye pon salu marah die..
ade je yg die buat tak kena..:((
terukkan saye?

saye rindu lah ngan dieee...


saye rase nanti bile die da besar sket, dah pandai layan blog..dan kalau blogspot ni tak padam..mesti die berkesempatan bace blog ibu die ni kan??
ibu nak abang tau, kalau abang besar cane skali pon ibu sayang jgak ngan abang.. u'll always be my baby boy...

4 comments:

luvmum said...

alala..dia dah besar..kalau manja2 gan ko malu la heheh.dia tau ko sayang dia.huhuh omak eh memang garang pun hehehh larikkkkkkkzzzz

illafira said...

mesti dia malu nak manja2 dh. lgpun anak sulung kan sllnye independent..

Dda Ly said...

kyani :huhuhu tu la kan...garang omak eh ni..hahah larik ke mana?akan ku kejar juaaa...:P


kak safira : malu ke..huhu tak syiok tauu rindu mase die kekecik dlu..tp life must go on kan..uhuhu

TinyTini said...

akak, nak menitis air mata saya, bkn sbb semata2 kerana entry ni, tp sbb saya pun berada dalam situasi yg sama..saya rasa macam tanak anak2 saya besar..huhu~~dasyat tul..saya suke sangat bau baby, suke budak2..saya takboleh bayang kalau anak2 da besar dan tiada baby dalam umah.. :(