~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Thursday, April 22, 2010

~sekali tak de api daaaa~

salam all..

semalam kan suppose saye bawak damia follow up, sampai je kat naluri, dah seronok2 dah,sbb banyak gile parking space...bahagie betul..

sekali masuk naluri, nurse tu kate dorg tutup arini sbb takde api..boleh tak?sabaaa aje la saye..satu block tu tak de api..aduiyaiii..

hajat ati nak ajak mr.hubby terus lepak k4..tp mr.hubby kate, baek amek danial and dania dlu..then baru kite jalan..

asyik2 k4..memang muke k4 lah saye ni kan?hehe ade reasons y saye asyik lepak kat k4..
1- mr.hubby and anak2 comfort kalau jenjalan kat situ..
2- dah biase ngan tempat tu, kedai2 die sume dah familiar..
3- dekat ngan umah, dekat ngan naluri..

kitorg ni kalau da biase kt satu tempat mmg payah nak merewang2 ke tempat lain..contohnye seperti the mines jugea,sebab nanti takut kalau saje nak try tempat baru alih2 tak best..dah rugi masa di situ..yea, masa ade lah the main constraint di sini..hehe

tak ape laa saye tak jenjalan kat tempat2 standard seperti OU ke..IKEA ke..MV keee...asalkan, saye dan family seronok..kan kan kan?? :D

dah naik gombak semula, amek anak2 yang berdua itu, kitorg pon patah balek ke K4..jenjalan, beli2 ape yg patut dan tak patut pon terr beli jgak...ISH!! pastu makan dan balek..

jadi menurut mr.hubby, hari jumaat nanti baru pgi bawak mia check up..huhuh

5 comments:

zteesyahmi said...

lorrr.. blh plak tkde letrik.

syian mia, tp yg bets asek lepak k4. dda actly k4 mane? rumah dda ktne erk.. tkthu lg rumah yg baru ni..

Dda Ly said...

tty : hehe tu la psl,boleh terjadi plak takde letrik kat situ..ngan line tipon skali tak de..sabaaa aje!

dda salu lepak k4 wangsa maju, umah kat gombak..dekat sgt ngan UIA..

tu la bile nak dtg kan?huhu

luvmum said...

ater kami kadang pi IKEA standard ke kami huhu tak de makna nyer..heheh tak kire dimana saje kita berada asal bersama keluarga segalanya dah lengkap..kat tepi kaki lima pun ok..

Hanie Ly said...

alah tak semestinye gi shopping mall high class tu seronok...klu poket tebal best la kan? kitorang klu bosan duk umah cuti2 tu tesco...at least berisi gak la dapur tu kan dari takde pape... ;P
p/s kenape tak online ari ni.... bosannye saye...

Dda Ly said...

heheh setuju yea kak yani n maklong..:D