~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Sunday, May 2, 2010

~cerita ahad saye~

salam all..



hehee banyak tol entry arineh kan??:p



arini pepagi yg tak bape nak pagi, saye siap2 masak...siap2 mandikan danish and damia..then jemur baju..



around 2pm, gerak ke rumah kakak saye..agak terkejar2 sediket sbb pukul 3 dania ade kelas menari lagi..suppose every saturday, tapi disebabkan dorg ade show this saturday and mase dah suntuk, cikgu pon nak kemaskan lagi tarian...so ade la kelas petang tadi..



sampai umah kakak saye around 2.30pm, lepas 15 minutes saye terus nak pgi setiawangsa..sempat bawak qistina..hehe danial n danish stay je kat sane..



teman kan bebudak tu menari, sampai 5++pm..then terus patah balek ke ampang..



kakak saye siap masakkan nasi ayam..hihi bagusss betul! timo kaseh yeee maklonggg...:)



dlm pukul 6.30pm lepas bebudak tu pegi pool ngan paklong nye, kitorg pon gerak balek ke rumah semulaaa...rite before maghrib da sampai umah..dan di sini la saye ketika ini, mengadap blogger sedangkan esok kne kerja..

:(( malasnyeeeeeeeeee nak kjeeeee!*sighhh*



budak2 baru, sume kne menari kat blakang...nak kne polish banyakk lagi anak saye nih..:)





video

0 comments: