~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, May 17, 2010

~majlis marhaban & cukur jambul damia~

salam all....

lame tul nak updet kisah ni...
maklum sahje la, saye bz..tadi nak updet kt opis pon tak sempat.
Sabtu lepas, family in law saye arrange kan majlis marhabban n cukur jambul buat c kecil damia saye ni...
saye mmg la amat bz, tak terkejar nak uruskan pape..sume saye serahkan pade family in law saye..mmg rase serba salah, sbb anak sendiri nyer majlis tp tak tlg pape...dahla ahad tu pepagi bute da kne off to class...lagi laa serba salah di buatnye..sebab tu la saye tak dpt jemput kengkawan saye..sebab segan ngan family in law saye, nnt takut di kate..dah la tak nolong2..jemput lak kawan2 sendiri kan?
saye hanye jemput beberapa yg rapat ngan saye sahje la..itu pon most of them tak dpt dtg..hanye zetty n family je dpt datang..alhamdulillah...
majlis berjalan lancar..
walaupon mia tak bape sihat..batuk2 n kahak..tp alhamdulillah, Dia permudahkan semuanya...
*nasib baik dress ni muat ngan mia...:D*






trime kasih ye mak, ayah, n adik2...time kasih banyak sbb membantu...







8 comments:

luvmum said...

sori beb tak dpt dtg..ada lab aritu..huhu kalo tak dpt mkn kenduri huhuh..

WaWA said...

x jemput :( :( :(

Dda Ly said...

kyani : huhu tu la pasal..:(

wewey..: sori yeee...aku da bg penjelasan kan?nnt makan2 kt umah aku laa..tgu mia besar sket..:)

WaWA said...

sedih

Dda Ly said...

namo la sedih wewey! nanti wat makan aku panggil ko, tak lupe munyeeee...

zteesyahmi said...

sori kalo dtg aritu nyusahkan ;)

Dda Ly said...

tty : hishhh adelak menyusahkannn! dda sukeee....:) dpt jpe likha yg boombastic!!thanks for coming, and thanks for the gifts..

kikaro said...

kak where have u been. silent for too long. update kak~