~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Wednesday, June 1, 2011

~and life.....~

...must go on....~

Salam all..

dah lame sangat² saya tak blog,
dah nampak mcm i really gonna quit blogging..
tp siyesly tidak..
saya bz dengan komitmen lain...

meh saye share,
ape yg saye bzkan sangat itu??

firstly, dah tentu la dgn kerja² office..
secondly, dengan kerja translation yang saya buat..
for a dubbing company..
and thirdly,

ini.... :D








di saat semua orang tengah sedap melayan mimpi..
saye n mr. hubby usahakan menda² nih la sampai siap...
bile dah siap, submit to my aunt and she'll give another batch of them utk siapkan..
alhamdulillah, rezeki Allah nak bagi..
kita je kena usaha lebih...

i have a lot more to story, tp nanti² lah..maybe petang kang ke kot..:)
till then, tataaa~

12 comments:

ArELeEz said...

ape tu? cushion cover ke?

Belog MTT said...

Gudluck pape pon..Kadang2 nak berblogging pon tak sempat sebab kan komitmen kn.. :D

Farah Shamsudin said...

alhamdulillah rezeki kan.. tapi menjahit apa tuu?

zoe said...

bestnye kak, batut la senyap jer. miss u much!

Sidratul Muntaha said...

alhamduliia..
syukur.
rezeki anak2 tu huda
ubat tu ubat asthma la...
dr shafeeq bagi lepas setot amik 1st neb
abis bengkak2 n nonok dia.
la ni dah ok.
ni dlm lab dgn aku
tgh menyepah2kan barang.(dah sihat la tu!!)

TinyTini said...

akak, jahit baju kurung budak ke tu?

fRaMe+LenSeS said...

ala. bz wat la macam bz.. takyah la sampai quit.. rugi la kamu.. :) lagipun wat suka2 ja kan :)

saiazuan said...

switching to makcik lifestyle..hehe

Miss Ran said...

wah menjahit...banyak tu

Emie Jipang. said...

ko menjahit ke noks?? cam baju kurung. ok pastu yang traslet tu mende?

anyway, takpe. rezeki anak anak. keje ape pun, yang penting halal.

Mars Mell-o said...

singgah sini :)

padlie said...

ini kesukaan sy dulu2.. menyebuk kat org menjahit...

Jemput join GA: CsP nak bagi Hadiah!!!