~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Wednesday, June 15, 2011

~Betul kata Dr. tu~

Salam all....

lame jgak saye tak ngapdet..
apelah nak jadi??
beberapa minggu sekali bru reti nak ngapdet...
haih!
takde life btol kalau tak blog...:D

semalam time lunch saya bawak mia pgi klinik dr. suhana...
dah tak bleh tahan tgk mia tak selesa bila bernafas..
dada naik turun,
kahak pon banyak..
asal susu je muntah...
siann baby ma..

mase cek tu, dr. suh amek nab...
so ok la, pas tu mia dah lega sket..
then borak² ngan dr. sebab die perasan kan lazy eyes mia..
then again, i have to explain to her about mia's condition...

time borak² tu, kata² dr. yg paling saya ingat is...
'mesti dia yang banyak hiburkan u kan?..i mean, she's special...u know..'
terus saya sahut, 'yup, so true...'
dia lah penghibur pengubat segala duka lara...
walaupon mia macam tu..
tp keletah² die, setiap memek muka die...sume menghiburkan saye n hubby...
it makes me ♥ her even more..:)

6 comments:

Mama Likha said...

sedih baca... poor mia...! mmg gadis strong k!

luvmum said...

mia so sweet...auntiee pun cayang camer dia..muah..dia penghibur.tapi dah lama dia tak masuk opis wa ghindu sama dia loooo

EZAN IDMA said...

yeah:) im happy for you too :)

Sidratul Muntaha said...

dr suhana tu soft jer kan?!
huhuhuhuhu...

AliaJustea said...

dah besar dah dia.. be strong mia !

aksara said...

mia~permata hati ayah bonda ni! =)