~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, September 27, 2011

~damia ke fisioterapi~

salam all...:)

actually tadi pagi saya bawak mia ke fisioterapi...
dengan penuh harapan agar dia bg kerjasama sepenuhnya waktu terapi tu...
tapi, harapan tinggal harapan..
hehehe
sampai kat sana, mia duduk je di ruang terapi tu..
terus melalak...
mcm aritu jugak..
melalak je lebih..
airmatanya nan ado pon..
hehehe
pastu, yang last skali belajar berdiri dengan table yg disediakan tu...
siap tutup2 mate sedih sgt..
adoii geram!
huhuhu






lepas abis terapi, sampai je kt kereta terus nangis²...bila saya bg botol terus senyap, hehehe mia penat nak tido rupenye..:P



11 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

bila terapi mia mmg kena duduk kat kerusi tu ke..?? siannya dia... harap mia akan cepat sihat ye comel...

Pendamba Mawar said...

hehe.budak2 cam tu la:)

Cik Purple Pinkypuff said...

kesiannya nangis2 lak dier.. :) smoga mia cpt sihat dan jadi budak yg pintar! :)

Saiazuan said...

hmm susah nak jaga anak2 kcil.. :)

efa nur said...

Comel :)
harap Mia cepat sihat ye ^^

efa singgah folow :)

Tina Othman said...

alahai mia, letih rupanya ye

░♥si lampu neon♥░ said...

hai damia =) semoga tabah jaga dan layan damia ye =p



jeng jeng jeng...
Resepi puding karamel power!
Sugar glider makan lipas la pulakk
Awek leggings marah !
Posisi menonggeng yoga

kakyong said...

kakyong singgah sini ;)

baru berkesempatan nak baca pasal damia.. bertuah dpt anak istimewa nih... :)

missdora said...

semoga cepat sihat adik.. :)

ciksufi said...

masa saya baru pregnant dulu,time tak tau lagi jantina baby sy ngn hubby dah sepakat kalau dapat baby girl nak letak nama Damia Adriana.. Tapi dapat baby boy pulak..hehe..btw your kids semua comel2. bertuahnya muda2 dah ramai anak..:)

fRaMe+LenSeS said...

Nadh doakan dia cepat sehat. :D amin2..