~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, September 27, 2011

~kisah dress~

salam all..:)

harini saya nak celoteh pasal dania pulak...:D
salu masuk blog saye dibanjiri kisah damia je kan...
ha, kali ni pasal mak nenek kesayangan saye tuh...

aritu time raya, dia nak sgt pakai dress...
saye mmg takde mood nak jahit²...
apetah lg, kain yg lawa² dah takdo...
mase bli baju raye tu plak, takde yg berkenan di mata saya ni...

so mase pakcik nya bertunang haritu, 
die dah cari² stok kain yang ada pada saya,
dia yang combine sendiri (mandai² die je combine kain tu...)
pastu disuruhnya saya jahitkan die satu dress...

nah, inilah hasilnya..
dah saya buat sebaik mungkin..huhuhu
esok nak bertunang, malam ni baru siap bajunya tu..
bergigih saya...


pastu masa saya layan² fb, 
saya ternampak satu dress...
lawa la jgak...
and ada pulak tu size dania...
dah setel² payment sume,
semalam dress tu pon sampai...
saya tak ckp pape pon pade dania,
saye takut tak muat..
sebab tu saya diam² je..
sekali dah sampai semalam tgk muat pulak, alhamdulillah!!
masa saya bagi pada dia...
dia sukaa sangat..
siap peluk cium saya,
'terima kasih ma...kakak sayang mama!!'
owhh, so touching ok?
i luv u too nia!!

mmg ade gaya ala² model jgak la si dania ni..
sebab kalau nak bergambar tak suh posing pon die mandai² posing sendiri..:P













 Ouch! sexy lady! hehe :P


4 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

cantik la bju yg 2nd tu..

Tina Othman said...

kelas dania, pose ala super model tu =D

Enh Ear said...

cantik baju yang akk jahit tu

fRaMe+LenSeS said...

comeinya. pandai dia posing. :D