~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, September 26, 2011

~spent time di KLCC~

salam all...:)

saya terasa mcm dah lama sangat tak bawak anak² berjalan...
nak² lg since pindah ke hulu langat ni...
mcm ade gap plak ngan dorg...
jadi hari sabtu aritu saya pujuk la sis-in-law bawak anak² nye juga berjalan²..
hehehe

mula² igt nak pgi satu kereta je, 
sekali anak² another sis-in-law yg dalam pantang pon nak join jgak..
makanya, keluar dengan dua kereta la kami...
tu dia, ramai betol!
dah macam rombongan cik kiah pon ade...
hikhikhihkkk


layankan pics nye ye u ols...:) 













And the pic of the day, is....

V

V

V

V

V

V

V

V


V


V


V





OMG, they're so sweet like candy...:P


4 comments:

Tina Othman said...

dah lama tak pergi klcc, bertahun rasanya

Fitri Senin said...

haahla...sweet

shafiqabdshukor said...

comel..
bestnya jadi kanak2..

fRaMe+LenSeS said...

sonoknya. kak tak join sekali ke? hehe :P