~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Saturday, October 22, 2011

~from otolaryngology ward HKL~

salam all...
macam yang dirancangkan,
mia was admitted to ENT ward this evening..
tadi petang, mr.hubby, danial and danish hantar kami berdua ke sini..


sejak masuk je kat ward ni,
mia asyik tersengih...
tersenyum manis sambil tayang gigi kapak nye tu...
seronok saye tgk..





maybe mia segembira itu sebab kali ni admitted die tak kne cucuk tangan or kaki..
macam waktu dulu2...
:)


cuma saya risau sikit ngan pembedahan mia ni...
isnin pagi nanti, mia is the first case yang kena operate...
kawan2..tolong sama2 doakan mia ek??
esok doc review condition mia..
kalau petang esok condition mia sangat baik..
insyaAllah in lah operation nye tu..
tapi kalau doc kate condition mia tak mengizinkan..
contohnya, banyak kahak, selsema or batuk...
we all boleh dscharge and mia pye operation terpaksa di tunda lah nampaknya..


macam biasalah, kita hanya merancang, semuanya terserah pada keizinanNya...

she's already fallen asleep as early as 7pm....:) penat sgt hinta hati mama ni...:P

2 comments:

Kathy Tuah said...

semoga mia cepat sembuh..amin..

Fitri Senin said...

Mia kuat semagat okay!!!!!