~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Sunday, February 20, 2011

~SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !~




Salam all...
tgk tajuk pon da tau ni another segmen from bro ben kan??
yes..
kali ni dah segmen saye seorang blogger yang aktif...:)

Cara mengejoinkan diri dlm segmen ni,
mudah sahjee..

1- letak header bro ben kat entry u ols.

2- buat entry bertajuk Saya Seorang Blogger yang Aktif and klink kan ke http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

3-tinggalkan komen dlm ruangan segmen saya seorang blogger yang aktif kt blog bro ben..:)

that's all...
so simple rite..:)

gud luck y'all...


7 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam singgah , hepi blogging dari dinaz..nak ajak join 1s GA dari sya...silakn lah ye..

BRO_MONDAY said...

salam awk!!! salam pekenalan...
segmen bro BEN ni ai x sempat nak buat...adehhh! next time je lasss...
koh koh koh

ai dah folo blog yu ni...
KIP IN TAC ('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

Dda Ly said...

dinaz : happy blogging to u too..:)
GA tu insyaAllah nnt saye join k..
thanks..

bro monday : salam perkenalan..:) hihi x pe, bro ben rajin wat segmen..nnt leh join..hihi

i folo u back..

FariehanIbrahim [LBC] said...

truskan aktifkan dirimu~~ ^^

"Che Ain" said...

salam knl kmbli..thx k sdi tgal kan jejak kat Coretan Che Ain..
http://ainlaxmana.blogspot.com/

Dda Ly said...

fariehan ibrahim : :) tnx..

che ain : thanks sudi singgah...jgn lupe keep in touch k dear..:)

~Kirin Selama Perak~ said...

KSP datang :)