~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, February 28, 2011

~Schedule tweets~

Salam all..:)


biase tak dgn term schedule tweets itu??
heheh
saye baru dapat satu...
setelah seminggu menunggu..
sebab, 1 schedule tweets yang approve,
bererti naiklah lebih kurang RM8 account churps saye..
wahh mate nampak RM je skang nih..
hihi

sungguh seronok..
kalau churpchurp nak bg saye 5-6 schedule tweets seminggu kan bahagia...
korang ade tips tak cane kite nak dpt bebanyak schedule tweets??
orang lame, sile bg tips..:)

notakaki : heheh assignment dah siap² email kat lecturer...Alhamdulillah, terima kasih Allah kerana mempermudahkan urusan saye..:)

13 comments:

Harmaya ;) said...

thanks akak 4 ur advice :') akak masih stdy en?

Dda Ly said...

yea dik, study, kje..:) no poblem..keep in touch ok..:)

Ina said...

dda..u baru jadi ahli ke dah lama..i pun baru lagi..dapat dalam 6 dah kot..

noraim said...

wahh, tahniah akak dpt jgk dt xdpt langsung kan?

noraim said...

wahh, tahniah akak dpt jgk dt xdpt langsung kan?

Shafiq said...

Blog akak lawa la, merah jambu lagi tu.. :-)

munna said...

banyak juga earning ... munna asyik tak bergerak je churp2 tu

zoe said...

bestnye. churp2 sy gak yang x bergerak. cemane akak dapat scheduled tweet? hehe

shah-kayrul said...

hebat la kak...siap jugak assignment tue.....

keykho said...

wah...ada duit erk? nak cuba jg la.. :)

saya da follow kak :) cantik2 dan comey2 anak kak :)

keykho.blogspot.com

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

amende alah ni..siyes tak tau..

Redbloodsnow said...

schedule tweets tuh if dlm version lame called assigment...hehe. zie lak kdg2 buat main copy n paste example je taw

kkdg dorg reject. kekdg dorg approve..haha

mars mell-o said...

you have been tag at my blog :D check my new post thanks