~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, February 28, 2011

~Buat backlink kat comment space~


Assalam all...:)

arini saye nak buatkan tutorial..
cara² nak buat backlink pada comment space..
untuk memudahkan orang berkunjung ke rumah kita..
semua hasil tunjuk ajar shahjihan...
terima kasih banyak² ok..:)

caranya, mudah sahje..
hehe tu pon menggagau² saye buat aritu baru jadik..:P


code itu penting...

yg http itu, gantikan dgn link entry anda..
yg damia dan poohbear tu, gantikan dgn title entry anda...:)

hehe senang jee rupenye..:P :P

selamat mencuba yaaaa...:)

11 comments:

shah-kayrul said...

Info yang berguna nie....

x'emriust said...

ohh good2 first time jumpe cara yg ini

Blogberry Emry

mars mell-o said...

mars mello baru belajar buat header hahaha belum sampai tahap nak buat tuturial..

hehehe nak center kan header? depands juga pada width blog, kalau width contoh 860 buat size header sama dengan width blog.. mars kasi center macam tu aje..


my new entry

http://zaarahjasmin.blogspot.com/2011/02/wahai-teman.html#comments

luvmum said...

tq bagi ilmu arini moga berkat

AdiaLuze said...

Tak penah buat tapi teringin jugak... Thanks yunk share... ^__^

Drunbella Khoo said...

oh.
just guna coding macam tu eh.
jabs nak cuba.

Mai Baca New Entry Mai

ekeke.
jadi tak?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sy baru jer tertanya² camana nk buat..best²..

Qaseh ElyaNas said...

tips yg best ^^ anyway..vee da folo da

DiriKu said...

owh..ni ke backlinknya???pueh cari ni hah..terima kasih yaa XD

AiMaN said...

cubaan....test2...hihihi

PETUA MENGENALI DARA part 1

Anonymous said...

This site is really cool! I found here alot of information that I was looking for. I am really happy to be a part of This site!