~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, April 19, 2011

~hey, let's blog~

Salam all....

lamee sangat tak blog..
tak tau nak start dr mane..
takde la menarik sangat kisah yg nak di blog kan..
cuma..

now, life terasa sunyi..
maybe sebab beberapa perubahan di opis ni kot..

saye tgh try amek mood utk blogging nih..
kalau nk pakse² pon tak leh jadi jgak kan..
jadi biar le ianya dtg secara sendiri..:D

korang ade petua nak ubatkan sembelit baby tak?
sian little addriana damia asyik sembelitttt sahje..:(p/s : i'll blog when i want to, about what i want to...please dun force me yea? *wink* (to whom it may concern..world peace)

7 comments:

munna said...

alahai kesiannya damia... cuba bagi buah2 macam betik atau pisang pada damia

Dekcik said...

selamat berbelog...

entry terbaru dekcik singgah lah..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kemalangan-yang-berlaku-disepanjang.html

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kenapa sembelit? x sesuai susu kut..kena bg air masak lebih la kut

aNNa maRdHiaH said...

adui! kecian nyer die .. ziarah sini . follow sini juga . ziarah anna ea .follow me .

Adam said...

kak, cian nye anak akak,erm, hi kak, saya adam. hehe.

errm, saya tak tahu sgt kalau nak sembelit bayi ni, akak cuba bawak pergi klinik. nnt dia akan bg ubat la.

# mmaf ye kak, saya tak pndi nak bg ubat2 tradisional. hehe. ubat moden je taw.

deeya said...

ciannye damia .. ta tau plak petua untuk tu kak . try akak google .. mane tau ade :)

oshin-jamel said...

Td tgk kt tv..info sehat kan..die kte bg sayur bayam,oren,betik anggur..bg mnm air masak...try la...ker baby damia dah sembuh dr sembelit?hehehe..lambat kan sy!