~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, April 12, 2011

~Mawaddah sayang♥~

Salam all...

another entry of mawaddah...
si kecil yang begitu kuat menempuh ujian Allah swt...
last week, mawaddah had another epilepsy...
sampai admitted to LRI seminggu...
sampai kak min n husband terpaksa buat lumbar puncture procedure(ambil air tulang belakang) untuknye..

saye tau kak min n family kuat..
sebab tu Tuhan duga kak min n family..
ahad lepas baca kisah mawaddah, terus mengalir airmata saya..
tak tergambar keperitan yang ditanggung si kecil itu..

hari ni, mengalir lg airmata saye..
lepas tgk pics yg kak min upload di facebook...
terus terkenang ape yg pernah saye lalui waktu damia sakit dulu..

tabahlah mawaddah sayang..
mawaddah mesti kuat demi ummi n ayah ye...

Ya Allah, kau ringankanlah beban anak kecil ini..
permudahkan lah segala²nya...
amin..ya rabbal alamin...

*kak min, maaf ye huda amek pic mawaddah ni...*

14 comments:

Dinda Iva said...

Ya Allah ya TuhanKu....Kau Maha Besar Ya Allah...Kau kuatkanlah hambaMu yang menanggung kasakitan itu Ya Allah..kau ringankanlah beban IbuBapanya Ya Allah..sesungguhNya Engkaulah Maha Mengetahui dan Maha Penyayang Ya Allah...amiinnnnnnnn

faa rosli sulaiman said...

semoga baby mawaddah cpt sembuh

Kak Sam said...

Allah tak sanggupnya tengok gambar ni. Terimbau kenangan si kecil aiman.

Emma said...

syafakallah..
byk2 la berdoa kt Allah ye..

K.zoe said...

huhuh, xbleh la bce sedih2 mcm ni kak.. insyaAllah mawaddah ok.. she is a strong baby.

Izyan Masri said...

KESIANNYA BABY NI KECIK2 DAH KENA MCM NI T_T

armando_et said...

sebak ati sy...tak sanggup tgk baby ni... moga cpt pjg umur...

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

semoga cepat sembuh =)

Min said...

thanks huda atas entry khas buat mawaddah ini. moga dengan lebih ramai yg mendoakan mawaddah, keadaan dia akan bertambah baik. terima kasih semua atas doa yang ikhlas buat anakanda Mawaddah. alhamdulillah, kami dah kembali ke rumah selepas seminggu di hospital. Mawaddah bertambah baik dah sihat.

sekamar rindu said...

salam...

ya Allah...kesiannya...moga Allah swt memberi kekuatan dan ketabahan pada pasangan suami isteri ini..

axelida said...

ish mmg tak sampai hati lar tgk budak2 kecik sakit nih... tgk gambar jer dah sebak nih.. blom baca kisah dia lagi...

semoga adik Mawaddah sentiasa di bawah lindungan Nya dan cepat2 sembuh... Insya Allah

cikcleopatra said...

semoga Mawaddah dan org tersyg tabah menerima ujian ALlah ni.

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

amin!arap2 bby neyh sihat.cian ea kita patutut besyukur kita sihat.terjah kamoo blik smbil follow!

umUMRA said...

Ya Allah ku doakan semoga mawardah..adik kecik dan comey ni kuat mengharungi semua cabaran ni..dan semoga keluarganya tabah menghadapi ujian ni..