~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, April 25, 2011

~Interdepartment Netball Tournament~

Salam all...:)

walaupon dah 2 hari, tapi satu badan masih terasa sakit²...
itulah padahnya nak bersukan tak reti² stretching betul² huhuhu
kitorg form a team pon dah lambat,
betul² seminggu seblom tournament baru nak cari orang..

so mmg tak de trening all out la..
gitu² sahaje..
jadi kitorg mmg tak letak high expetation la untuk menang..
paling menyedihkan, bile tgk org len punye team siap ngan team manager bagai,
team manager siapkan air, siap coaching..
huhuhu

takpe la u ols, next year, kite wat preparation awal² k..
and alhamdulillah, sampai jgak ke semi-final..
walaupon hanya satu game je yang menang..hehhe :P




dah tak cukup orang, ada player harapan, tp dorg bergilir² pegi olahraga la pulak..
huhu
saya pon hentam keromo je la main apa² position yang boleh...
kejap jadi WD, kejap jadi GD, kejap WA, kejap GA...huhuhu

apepon, saye sangat² enjoy that day..
tak menang pon, tak de rase tension ke ape..
thanks to all my teammate...
rugi kite tak amek pic together satu team kan? huhuh

11 comments:

luvmum said...

hehe tak terfikir nak amik gambo..sebab gan nak main bola gan jaga anak hhehehehe memang terbaekkk

Dim Benihana said...

wah mesti hebak ni kan boleh masuk semi...

Sidratul Muntaha said...

tunggu makcik kurus la baru makcik join
mmg thg obese ni,kaki twisted selalu.
tak leh main sport lagi.
apepun,well done.
even takde training pun berani lawan.
itu semangat tu!

owL_aRtOwL said...

best nye main netball...
i follow u dear~

.:hana hazel:. said...

aslkm kak..saya nak tanya la..camna nak buat backlink utk entri tbaru?

Ajeyy Rawk said...

assalamualaikum ..
semangat betul bermain .. haha ! :)

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

padlie said...

sekali sekala bersukan ngan geng ni best..

K.zoe said...

wahh bestnye main netball.. active gak akak nih.. :)

r-5 said...

wah activenya cik mama ni~ hahaha, gud2 maintain badan. :D oppsss~

H.U.S.M.Y.N.A said...

Bestnyerrr.....jom join GA saya jom...

cikcleopatra said...

sudah lah kalah..sakit badan pule..yg penting enjoy!hehe.