~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, April 19, 2011

~Sports Day SRAISC 2011~

Salam all..:)

walaupon cite da basi, sebab berlangsungnye tu last saturday..
tp saye nak blog jgak..
ade saye kesah? :P

sabtu aritu hari sukan skolah anak sulung kesayangan saye tu..
mendungg je pagi tu..
tp tak mematahkan semangat kitorg satu family termasuk maktun nye untuk pegi support
danial kat skolah..

memula danial pye mood da spoil sbb terlupa bawak kasut...*my bad!*
tp pas ayah nye balik amek kasut tu die da ok la..
rumah biru si perwira mendahului markah keseluruhan..
tp dlm acara danial, team mereka kalah..
dah la main dlm hujan..
sian anak mama..
lepas abis acara, saye terus ke khemah jumpe danial..

he said : ma, abang kalah la ma..
saye balas : it's ok, abang kan da usaha?next time, buat lg bagus..ok?

baru la die senyum...
tak sempat tunggu acara lain abis..sebab ujan makin menggila..
kesian kat addriana damia yang nyenyak tido..

so, kitorg pon balek dulu...

now, let the pictures tell everything ok..:)



*danial yg pakai songkok di belakang sekali itu...tgh tengok² ke luar pagar, mane ayah tak sampai² lg ngan kasut nye...*


*syian die, pakai selipar ben10 sahje sementara menunggu ayah..*


*senyum lega...sambil tuka kasut*


*tgh tunggu giliran untuk main sukan..:)*



*there's my hero, bersukan dlm ujann....*

ok itu sahje kali ini...

majulah sukan untuk negara..:)

9 comments:

iduraz said...

salam perkenalan, sonok tengok bebudak skolah nyer sport day..meriah!

ejulz said...

seronok tgk budak2 main ni kan? heHe

New Entry "JOM!! Parti Pakaian Seragam Kolej!! "

Awie Omar said...

teringat masa zaman sekolah dulu dulu

fuuyooh said...

saya pun sama teringat zaman sekolah dulu2..
Fakta-fakta yang cilake

cik pady said...

comel la time2 sukan sekolah camnie..
oo..saya follow

K.zoe said...

wahh satu family support Danial! walaupun kalah tapi enjoy kak!.. :) btw, Damia makin cute... geram ngan si kecik tuh!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

danial nih misti encem sok besarr..

luvmum said...

isk iskk ma ni sajer je tau luper..heheheheh

p/s tu la slalu kata i nenek kan dah kenan hehehehehe

raudhah said...

salam..

danial pny muka yg manis dipandang macam muka mama dia =)

tq folo me dear, n i'm already folo ur blog =)