~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Wednesday, April 6, 2011

~ke mana perginya nafsu² ku?~

Salam all...

saye dah tak berape bz sangat pon sehari dua ni..
cume last wik je saye bz, super duper..
hehehe
tapi yang peliknye..
nafsu tak mari la untuk berblog..
saye pon sedih..
nape ye?

bukan nafsu blogging saje tak mari..
nafsu makan juga ke laut!
dah amek nasi sikit ponn seksa nak ngabiskannye..adoi!
apekah?

korang korang,
nanti sudah mari sikit saye bw semula n updet banyak² ok??
miss blogging jgakk...

tata u ols..:)


*nah, kalau rindu ai tgk pic aje lah dulu ye??? (haha macam laa ado org nak rindu! :P)*


11 comments:

Dinda Iva said...

iva nak tarik mood senang je..tukar header..hehehe..takpon layout...semangat lain macam..cheewaahhh...hehehe

Mama Likha said...

dda mengandung erkk

aizamia3 said...

kihkihkih.. seronoknye kalau betul..

munna said...

mmg ada masa nya kena penyakit mood takde ni....takpelah cari mood dulu ye dda ly

deeya said...

akak nie kurang sehat ker ?? sama dengan la .. atet yot piyed ! :(

Encik Shino said...

Idea.. kadang2 sy pun buntu gakk huhuhuh

AliaJustea said...

oooooo~ rindu rindu rindu..hehe

manueng said...

dah la x gemok...ilang nafsu mkn pulak...payah gini...huhu

ibu qaleesya said...

mood ke laut merah ke? ehehhe

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

mmg gitula dda..kdg² sy pon mcm tu..hormon kut..

Awie Omar said...

Assalamualaikum lady DDA

Sudi tak jadi peserta "Next Top Blogger 1" segmen baru yang aku buat?

Nak tahu lebih pasal ni tengok sini
http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html

Balas saja mesej ini dengan segera di entri kamu ni atau di blog aku. kalau tiada jawapan dalam masa 2 hari aku anggap kamu menolaknya. Ok. Thanks coz be my follower :)