~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, March 8, 2011

~air tangan ibu~

Salam all...


sape kat sini setuju kalau saye kate,
lauk daripada air tangan ibu tu yang paling sedap??
angkat mouse tinggi2 cepaaatttt! ihihih

betul tak kate saye?
semalam balek kerja ibu masakkan ayam masak lomak cili api..
saye makan tambah due kali, siap jilat jari..yum yumm!!
arini balek kerja, walaupon hanye sambal sardin,
tetap sedapp..
tak macam yang saye masak sendiri..
heh...tadi 6.30pm baru pas makan..skang da rase lapa balek..hihih
alamatnye cepat gemuks la saye kalu cemnih..:P


15 comments:

Novelgurl said...

Salam..hhaha,..sy terbalik lak..air tangan ayah..kih3

cik ayin said...

setuju..plg suka mak buat gulai patin masak tempoyak..perghhh

P | K A H ;) said...

air tangan mak memang paling best laa!!

gigiAriEma said...

betol2! sgt setuju..hehe.
kalau ibu gigi msk dgn gigi yg msk..ttp ibu punya sedap lagi..hhuhuh

sahromnasrudin said...

sy tak leh lupakan asam pedas ikan sembilang ibu saya..sgt sedap hhuuhuhhh

Amy Syaquena said...

setuju sangat2..air tangan bonda paling best dalam dunia nie..

ana ayesha said...

salam perkenalan

yup betul tu masakan ibu mmg yg terbaik

deeya said...

air tngan ibu mang sedap ! dtg keje kol 8 pg da ta sabar nak balik pukol 5 .. terbayang2 makanan sedap . HAHA !

ilham_un said...

nak angkat dua2 tangan sekali ngan kaki.
sebab memang sedap gla...hahahhaaa

shafiqabdshukor said...

stuju sngt2..
nak angkat mouse..
mouse x de..
mcm skrg ni pon dh rindu dh masakan ibu...
ibu kat KL saya bljr kat johor...
huu~~~ T_T

qaseh johanna said...

salam...

gemuk pon xpe...hihi nmpk comel...

tOkeY aIskrIm said...

saya sma je.. mak ngan ayah mmg power bab masak2 nih.. ngeh3

tulus sweet said...

hai sis...thank singgah blog tulus..:)
air tangan mak yang paling best.
even masak air. hehe

humayraa said...

Salam ..

bestnye masakan ibu kite...tapi ummi tak berpeluang menikmati masakan ibu dah krn ibu dah tiada di sisi sejak ummi umo 5 tahun..

emm, nak jemput Dda n sweet pies jengok blog, baby Nur n umminye ni ade nak bagi GA..meh la ekk..:)))

soffya cik bulan said...

yup terbaik. air tgn mak kan?