~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Sunday, March 20, 2011

~her first solid food~



Salam all...:)

saye dah mula bagi little mia makan solid food...
saye try bagi heinz fruits..and nampaknye she loves it so much..:)

seronok sangat tengok si kecik ni makan..
memula tu die marah pasal food tu tak terus-terusan masuk mulut die, macam mase feeding thru bottle..
tp lelame elok pulak nampaknye..hihi



Hari ni mia makan parnship, lobak merah n ubi keledek...
esok, makan mangga + epal pulak...:)



today is the day..
my three dans akan balek ptg karang..
tak saba2 sangat rasenye..

sat lagi saye nak masuk dapur, masak mee hailam pulak lah arini..:)

ok dear all..
very short entry for this wiken..hehe

see y'all again...

6 comments:

Amira said...

wahh, happy nye kak D. btw , iera tag kak D taw . hee :D

AliaJustea said...

wahhh ... sedapnya mee hailam...

rosemerahdancoklat said...

salam hi...dh follow blog yg comel nomel ni... nk tnya satu soklan leh x? cmne nk wt petak2 post len yer yg bawah post kte tu?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

ohh bagi yg ready made yer..kenapa x buat bubur atau kisar buah labu or apple sndiri sbb yg jual kat pasaraya ni tak elok sgt kan..tp just tny je..tp hanya u yg tau the best for ur daughter kan..mia nmpk dah sihat and happy ^_^

Tina Othman said...

saya dulu pun suka bagi anak makan brand ni..mcm best je hehe tapi tak rasa pun

Nur Farah Hani said...

waaa.. emsti dia cakap sedap.. ;p hapy to see you hapy for mia.. ;p